Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 22:08

«Λεωφόρος Ηρώων»: Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε 10 βιβλία!

Ένα βιβλίο στο οποίο παρουσιάζονται οι άγνωστες πτυχές της ιστορίας του Παναθηναϊκού στα χρόνια του πολέμου και της Κατοχής, με μοναδικά ντοκουμέντα αλλά και σπάνιο φωτογραφικό υλικό, σας κάνουν δώρο η «Κάπα Εκδοτική» και το «e-soccer.gr». Μπείτε στην κλήρωση και δέκα (10) τυχεροί θα κάνουν δικό τους το βιβλίο «Λεωφόρος Ηρώων» του Ανδρέα Οικονόμου.
 
Τρόπος συμμετοχής:
 
1. Κάνετε Like στην σελίδα του e-soccer.gr (αν έχετε κάνει πηγαίνετε κατευθείαν στο δεύτερο βήμα)
 

2. Στείλτε e-mail στο  με θέμα «Λεωφόρος Ηρώων», το ονοματεπώνυμο & την περιοχή σας.

Λήξη διαγωνισμού: Τετάρτη 31/12/14
 
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πρωτοχρονιά (Πέμπτη 1/1/15) και οι νικητές θα ενημερωθούν για την παραλαβή του δώρου τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του e-soccer στο facebook, αλλά και με e-mail στην προσωπική τους ηλεκτρονική διεύθυνση.

Καλή επιτυχία σε όλους!
 
Λίγα λόγια για το βιβλίο…
 
Στο βιβλίο «Λεωφόρος Ηρώων», ο αναγνώστης μεταξύ άλλων πληροφορείται ποιοι αθλητές του Τριφυλλιού (από όλα τα σπορ) έλαβαν μέρος στον ελληνοϊταλικό πόλεμο, ποιοι χάρισαν τη ζωή τους στην πατρίδα και ποιοι τραυματίστηκαν σοβαρά. Διαβάζει, επίσης, (ανέκδοτα μέχρι σήμερα) γράμματα που έγραφαν οι «πράσινοι» αθλητές από το Μέτωπο.
 
Εκτενής είναι η αναφορά και για την περίοδο της Κατοχής. Ο συγγραφέας αξιοποιώντας πρωτογενείς πηγές, δηλαδή αρχειακό υλικό του Ομίλου (πρακτικά Διοικητικών Συμβουλίων και Γενικών Συνελεύσεων), εφημερίδες και περιοδικά της εποχής και μεταγενέστερων ετών, αλλά και συνεντεύξεις που παραχώρησαν παλιοί αθλητές, φωτίζει την τότε δραστηριότητα του Παναθηναϊκού σε όλους τους τομείς: αντιστασιακή, πολιτική, κοινωνική, αθλητική.
 
Στις 288 σελίδες του βιβλίου, δίνονται επίσης πολλές πληροφορίες για αθλητές και παράγοντες του Τριφυλλιού που συμμετείχαν στην Αντίσταση κατά των κατακτητών, για όσους συνελήφθησαν και βασανίστηκαν, αλλά και για αυτούς που εκτελέστηκαν. Ακόμη, υπάρχουν πληροφορίες για τα μέλη του Συλλόγου που πήραν μέρος στη Μάχη της Κρήτης και για όσους διέφυγαν στη Μέση Ανατολή και προσέφεραν από εκεί τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα.
 
Ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη του κάθε ποδοσφαιρόφιλου.

Σχετικά Άρθρα

Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.