«Έφαγε» έξι μήνες επειδή έστελνε ψεύτικα γράμματα στην Αστυνομία!

Τέλος έλαβε η δικαστική μάχη του Λίον ΜακΚένζι, ο οποίος τελικά «έφαγε» έξι μήνες επειδή έστελνε ψεύτικα γράμματα στην Αστυνομία προκειμένου να αποφύγει ένα πρόστιμο για οδήγηση! 

Ο 33χρονος σήμερα παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε στείλει επιστολές στις αρχές στις οποίες υποστήριζε ότι ήταν από ένα γκαράζ που «διαβεβαίωνε» ότι το αυτοκίνητο του ΜακΚένζι ήταν μέσα για επισκευές! Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Νόριτς δήλωσε ένοχος στις έξι κατηγορίες για διαστρέβλωση της απονομής της δικαιοσύνης από τον Φεβρουάριο του 2008 έως τον Δεκέμβριο του 2009.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής «ανέβασε» στο Twitter ένα μήνυμα στο οποίο χαρακτήριζε εντελώς απαράδεκτη και αφελή τη συμπεριφορά του σε μια εποχή στην οποία υπέφερε από βαθιά κατάθλιψη, προσπαθώντας να αυτοκτονήσει!


Sexy Wall

Η πρώην σύντροφος του Μποριέλο ανάβει... «φωτιές» (videos)
Η ερωτευμένη Μπιάνκα
Να τι θα φορέσει του Αγίου Βαλεντίνου η Ιρίνα…
Κολλημένη με τον Ντεφόε η Αλεξάντρα
Η πρώην του Μαραντόνα έβγαλε sex tape!
Sexy Mama
Γιατί έφυγες ρε Κιν…
Το Όσκαρ πάει στην Ιρίνα…
Τόπλες η σύντροφος του Φορλάν
Η ζηλιάρα… Ευαγγελίνα
Γλύψε τη γρανίτα, Ιμότζεν…
Πώς να χάσει με τέτοια εξέδρα