Τερματοφύλακας, πανηγύρισε το γκολ που δέχτηκε! (video)

Στον αγώνα μεταξύ των ομάδων Μαχρέμπ ΦΕΣ και Ραμπάτ, για το Κύπελλο Μαρόκου, συνέβη ένα από τα πιο τραγελαφικά ποδοσφαιρικά γεγονότα. Εκεί, ο τερματοφύλακας της δεύτερης ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση, καθώς πανηγύρισε έξαλλα το γκολ που δέχτηκε!
 
Συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα του αγώνα στην κανονική διάρκεια ήταν ισόπαλο (1-1) με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι. Σ’ ένα από αυτά, ο ήρωάς μας απέκρουσε αρχικά την μπάλα και γύρισε την πλάτη του προς το τέρμα ώστε να πανηγυρίσει την επιτυχία του. Έλα όμως που αυτή, με αρκετά φάλτσα πήρε πορεία προς τα δίχτυα, όπου και κατέληξε τελικά.
 
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η ομάδα του γκαφατζή γκολκίπερ ηττήθηκε στα πέναλτι με 7-6 και αποκλείστηκε από τον επόμενο γύρο.
 


Sexy Wall

Η Miss Spain στο πλευρό της Μπαρτσελόνα
Στις χαρές και στις λύπες μαζί…
Θαυμάστρια της Ίντερ και του Σνάιντερ η «Μις οπίσθια»
Καυτός ο Μάιος με την Ιρίνα… (video)
«Δίδυμη» απόλαυση για Κόουλ
Η εκθαμβωτική Ιρίνα
Τα καυτά καλλιστεία για την ανάδειξη της «Gata do Paulistão»
Η νέα κατάκτηση του Άσλει Κόουλ
Η νέα «καυτή» σύντροφος του Μεσούτ Οζίλ
«Η μητέρα του Μέσι με κυνήγησε με τηγάνι»!
Νικήτρια με διαφορά στήθους
«Γάτα» με ροζ πέταλα η Ζαχία Ντεχάρ