Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 01:48
|Sexy

Γδύθηκαν για να... ντοπάρουν τους παίκτες της Βενεζουέλας (video)

{modulepos inside1}
Εξαιρετικά δύσκολη θα είναι η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Βενεζουέλας στο Coppa America που ξεκινάει την Πέμπτη (12/6), καθώς για να πάρουν την πρόκριση στη φάση των νοκ-άουτ θα πρέπει να καταλάβουν τουλάχιστον τη δεύτερη θέση στον όμιλο τους, στον οποίο μετέχουν επίσης η Βραζιλία, η Κολομβία και το Περού.
 
Όπως και να’ χει πάντως, όσο δύσκολο και αν είναι το εγχείρημα αυτό, το σίγουρο είναι ότι το ηθικό των ποδοσφαιριστών θα είναι στα ύψη. Και πώς να μην είναι άλλωστε, όταν οι παρουσιάστριες της τηλεοπτικής εκπομπής «Desnudando la noticia» για να τους ντοπάρουν ψυχολογικά, γδύθηκαν και τους έστειλαν τις ευχές τους μέσα από ένα sexyβιντεάκι. Μάλιστα υποσχέθηκαν πως κάθε φορά που η Βενεζουέλα θα περνάει μια φάση, αυτές θα κάνουν στριπτίζ σε μία από τις πιο σημαντικότερες πλατείες της χώρας!
 
Το μήνυμα των 8 πανέμορφων παρουσιαστριών αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και την "Vinotinto" είναι τόσο μεγάλη που θεωρούμε ότι κανείς στη Λατινική Αμερική δεν αγαπάει την ομάδα του περισσότερο απ’ ότι ο κόσμος της Βενεζουέλας.
 
Αγαπούμε τους μονομάχους όταν αφήνουν το δέρμα τους στον αγωνιστικό χώρο και έτσι πήραμε την απόφαση να δείξουμε και το δικό μας, για αυτούς. Για αυτούς τους λόγους ανακοινώνουμε ότι στο Coppa America που θα διεξαχθεί στη Χιλή κάθε φορά που η εθνική Βενεζουέλας θα περνάει μία φάση, εμείς θα κάνουμε ένα ολικό στριπτίζ για να γιορτάσουμε τη νίκη μας. Θα γδυνόμαστε εντελώς σε μία από τις πιο σημαντικότερες πλατείες της χώρας. Και μετά από αυτό θέλουμε να δούμε: πόσες Λαρίσα Ρικέλμε υπάρχουν στην Παραγουάη; Πόσες Ντανιέλα Τσάβες υπάρχουν στη Χιλή; Και πόσες Αλεχάντρα Ομάνια υπάρχουν στην Κολομβία; Θέλουμε να ξέρουμε πόσες οπαδοί στη Λατινική Αμερική είναι διατεθειμένες να γδυθούν για τις ομάδες τους; Πόσο αγαπάτε τις χώρες σας και τις ομάδες σας; Θα το δούμε».
 

{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.