Print this page
Συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή ο Αλβανός χειριστής του drone!
Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 15:24

Συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή ο Αλβανός χειριστής του drone!

{modulepos inside1}

Το παιχνίδι της χρονιάς, το Αλβανία - Σερβία, διεξάγεται την Πέμπτη στην πόλη Ελμπασάν και όλοι εύχονται να μην υπάρχει… συνέχεια σε όσα έγιναν την 14η Οκτωβρίου 2014 στο Βελιγράδι. Ο Αλβανός Ισμαΐλ Μορίνα, ο οποίος χειρίστηκε εκείνο το βράδυ το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι, το γνωστό drone, πάνω στο οποίο υπήρχε η σημαία της μεγάλης Αλβανίας και προσγειώθηκε στο γήπεδο την ώρα του αγώνα, προκαλώντας τη διακοπή του και επεισόδια ανάμεσα σε παίκτες και φιλάθλους, συνελήφθη μαζί με άλλους τρεις συμπατριώτες του το πρωί της Τετάρτης στα Τίρανα!

Σε έλεγχο που έκανε η αστυνομία στο αυτοκίνητό του εντόπισε δύο περίστροφα και 36 εισιτήρια του αγώνα ανάμεσα στις δύο χώρες. Αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχε άδεια οπλοφορίας, συνελήφθη με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής και ανακρίνεται σε αστυνομικό τμήμα των Τιράνων. «Το κουβαλάω μαζί μου για αυτοπροστασία από τους Σέρβους» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο «Μπαλίστα Μορίνα», όπως είναι το παρατσούκλι του, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα αλβανικά Μέσα Όσο για το ματς της Πέμπτης, ο Μορίνα ανακοίνωσε μέσω βίντεο ότι θα υπάρχουν «ορισμένες εκπλήξεις» και πως θα είναι σίγουρα (!) στο γήπεδο, ενώ οι Αρχές μεταφράζουν ως απειλητικό μήνυμα εναντίον του προσκεκλημένου για τον αγώνα Σέρβου πρωθυπουργού Αλεξάνταρ Βούτσιτς την αναφορά στα γεγονότα της Σρεμπρέντισα –για τις εκδηλώσεις μνήμης της 20ής επετείου για τη σφαγή στην πόλη, που πραγματοποιούνται στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη- όπου ο Σέρβος πολιτικός δέχθηκε επίθεση από το παρευρισκόμενο πλήθος…

{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.