Κυριακή, 06 Μαρτίου 2016 22:26

Υπόκλιση των Πορτογάλων στον Μήτρογλου

{modulepos inside1}
Ο Κώστας Μήτρογλου έκρινε το ντέρμπι της Λισαβόνας με το 14ο φετινό του γκολ και όπως ήταν φυσικό ήταν το κεντρικό πρόσωπο σε όλα τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων αθλητικών εφημερίδων (A Bola, O'Jogo, Record) στην Πορτογαλία. Ο Έλληνας επιθετικός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο «Ζοζέ Αλβαλάδε» στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης της Μπενφίκα με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, γκολ το οποίο ήταν αρκετό για την ομάδα του να προσπεράσει τη συμπολίτισσα και να βρεθεί πλέον αυτή στην κορυφή με +2.
 
«Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά», ήταν το μήνυμα του Μήτρογλου στην προσωπική του σελίδα στο Twitter λίγο μετά τον θρίαμβο της ομάδας του ενώ ο Αντρέας Σάμαρης, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το ματς έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: «Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, ακόμη ένα βήμα για τον στόχο μας. Συνεχίζουμε.. Δεν μπορούμε ακόμα να πανηγυρίσουμε με τον Ραούλ αφού μείναμε για ντόπινγκ κοντρόλ!»
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.