Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 01:02

Ποδοσφαιρικά παπούτσια με τη ζωή του Μέσι

{modulepos inside1}

Ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο παρέλαβε πριν από λίγες ημέρες ο Λιονέλ Μέσι. Συγκεκριμένα  η διάσημη Παραγουανή σχεδιάστρια, Λίλι Καντέρο σχεδίασε για τον Αργεντινό ένα ζευγάρι παπούτσια, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη ζωή και την καριέρα του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Στα παπούτσια είναι αποτυπωμένες στιγμές από τη ζωή και την καριέρα του Αργεντινού. Από το ξεκίνημά του στη Νιούελς μέχρι τις κορυφαίες στιγμές του με την Μπαρτσελόνα και την εθνική Αργεντινής. Μάλιστα, στα παπούτσια είναι γραμμένο τόσο το όνομα της συζύγου του, Αντονέλα, όσο και των δύο γιων του, Τιάγκο και Ματέο.

«Αυτά τα παπούτσια στάλθηκαν από το εργαστήριό μου στη Βαρκελώνη για τον ποδοσφαιριστή και είναι ζωγραφισμένα στο χέρι. Τα παπούτσια είναι εμπνευσμένα από τη ζωή του Μέσι και διηγούνται με εικόνες την ιστορία του και το πώς δούλεψε σκληρά για να φτάσει στην κορυφή», ήταν το σχόλιο με το οποίο η Καντέρο παρουσίασε στα social media το δημιούργημά της.

{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.