Print this page
Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 23:45

Διαγωνισμός για τα 10 χρόνια του e-soccer.gr

To e-soccer.gr έκλεισε 10 χρόνια ιντερνετικής ζωής και το γιορτάζει κληρώνοντας ποδοσφαιρικά βιβλία για τους αναγνώστες του. Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικήστε το βιβλίο ή τα βιβλία της αρεσκείας σας!
 
Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός:
 
Στείλτε e-mail στο  με θέμα «e-soccer book», μέχρι και το Σάββατο 31/12/16.
 
Σε αυτό, θα πρέπει να αναγράφονται το ονοματεπώνυμο σας, η περιοχή σας, καθώς επίσης και ο τίτλος ή οι τίτλοι των βιβλίων που θέλετε να διεκδικήσετε.
 
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για όσους από τους παρακάτω τίτλους βιβλίων επιθυμείτε:
 
1.     Αυτή είναι η ιστορία της Εθνικής Ελλάδας - 1 βιβλίο
2.     Σήκωσέ το, το τιμημένο! - 2 βιβλία
3.     Χρυσός Θρύλος - 1 βιβλίο
4.     Ιστορία γράφουν και οι δεύτεροι - 2 βιβλία
5.     Ο Κιτρινόμαυρος Δικέφαλος - 2 βιβλία
6.     Λεωφόρος Ηρώων - 3 βιβλία
7.     Παναθηναϊκούπολη - 3 βιβλία
8.     ΠΑΟΚ Αφού - 1 βιβλίο
9.     Της ζωής μου το παιχνίδι - Γιώργος Κούδας - 1 βιβλίο
10.    Στα γήπεδα η πόλη αναστενάζει - 2 βιβλία
 
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πρωτοχρονιά (Κυριακή 1/1/17) και οι νικητές θα ενημερωθούν για την παραλαβή του δώρου τους μέσω της ιστοσελίδας του e-soccer, αλλά και με e-mail στην προσωπική τους ηλεκτρονική διεύθυνση.

Καλή επιτυχία σε όλους!
 
Λίγα λόγια για τα βιβλία
 
Αυτή είναι η ιστορία της Εθνικής Ελλάδας
Ανδρέας Μπόμης
Εκδόσεις Ερεχθηίδας, 2010
Μια βίβλος της Εθνικής Ελλάδας, με όλους τους αγώνες της Εθνικής από το 1929 μέχρι το Νοέμβριο του 2009, με πίνακες για κάθε αγώνα ξεχωριστά που περιλαμβάνουν τις ημερομηνίες τέλεσης των αγώνων, τις πόλεις και τα στάδια, τα ονόματα των παιχτών και διαιτητών, τους αρχηγούς των ομάδων, τα γκολ που σημειώθηκαν, πλήρη περιγραφή των φάσεων, και πολλές άγνωστες λεπτομέρειες.
 
 
Σήκωσέ το, το τιμημένο!
Michael Coleman / Μετάφραση:  Αιμιλία Τσαγκαράτου
Εκδόσεις Ερευνητές, 2010
Οι γνώσεις σας γύρω από το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι φανταστικές ή αξιοθρήνητες; Να η ευκαιρία να το ανακαλύψετε και ταυτόχρονα να δοκιμάσετε τους συμπαίκτες σας. Ναι, οι 300 εξωφρενικές ερωτήσεις για το Μουντιάλ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε πιο εξωφρενικό βιβλίο στο γήπεδο ή στην κερκίδα.
 
 
Χρυσός Θρύλος
Γιώργος και Νίκος Γαβαλάς
Εκδόσεις D&G Press, 2016 (Γ’ Έκδοση)
Το βιβλίο καταγράφει την ιστορική διαδρομή 90+1 χρόνων [1925-2016] του πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακού! Το βιβλίο με την ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού ξεδιπλώνει φάση-φάση σε 500 σελίδες, το νικηφόρο καλπασμό προς τους τίτλους και αναδεικνύει κατά τον πλέον γλαφυρό τρόπο τις κορυφαίες στιγμές της κοσμαγάπητης ομάδας, που δικαίως αποκαλείται ΘΡΥΛΟΣ.
 
 
Ιστορία γράφουν και οι δεύτεροι
Γιώργος Αρκούλης
Εκδόσεις Εντύπωση, 2015
Αυτό το βιβλίο δεν είναι απλά μια επετειακή έκδοση με αφορμή την συμπλήρωση ενενήντα χρόνων από την ίδρυση του Εθνικού. Είναι κυρίως η καταγραφή πολυετούς παρασκηνίου σε βάρος του από συμφέροντα και κατεστημένο αλλά και πλήθος λαθών των ανθρώπων που τον διοίκησαν.
 
 
Ο Κιτρινόμαυρος Δικέφαλος
Χρήστος Φασούλας / Κοντολέων Δομήνικος
Εκδόσεις Παπαδόπουλος, 2007
Βιβλίο της σειράς «Ομάδες που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο». Μέσα από τη γλαφυρή, ζωντανή και τεκμηριωμένη καταγραφή των μεγάλων στιγμών της ΑΕΚ, ο αναγνώστης-φίλαθλος θα θυμηθεί μεγάλες αθλητικές στιγμές, αλλά και θα γνωρίσει τα πρόσωπα που σημάδεψαν την πορεία της ομάδας. 
 
 
Λεωφόρος Ηρώων
Ανδρέας Οικονόμου
Κάπα Εκδοτική, 2015 (Β’ Έκδοση)
Η "Λεωφόρος Ηρώων" καταγράφει την ιστορία του Τριφυλλιού στα χρόνια του πολέμου και της Κατοχής (1940-1944). Παρουσιάζει -με απόλυτη προσοχή και προσήλωση στα πραγματικά γεγονότα- την αντιστασιακή, κοινωνική, πολιτική και φυσικά αθλητική δραστηριότητα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού κατά την περίοδο αυτή. Η μελέτη στηρίζεται σε πρωτογενείς -ανέκδοτες μέχρι σήμερα- πηγές, όπως τα πρακτικά των διοικητικών συμβουλίων του Παναθηναϊκού από το 1940 έως το 1944. Πλούσιο είναι και το φωτογραφικό υλικό που εμπλουτίζει το βιβλίο με σπάνιες φωτογραφίες και έγγραφα.
 
 
Παναθηναϊκούπολη
Ανδρέας Οικονόμου
Εκδόσεις Σόκολη Κουλεδάκη, 2013
Ένα υπέροχο ταξίδι στην Ιστορία του Παναθηναϊκού, με σταθμούς τα αθλήματα του Συλλόγου και τις πιο λαμπρές στιγμές του. Ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα που ξετυλίγει το μεγαλείο του Παναθηναϊκού.
 

ΠΑΟΚ Αφού
Χρήστος Ζαμπούνης
Εκδόσεις Φερενίκη 2016
Ιστορία, ύμνοι, συνθήματα, ανέκδοτα, ο ΠΑΟΚ στη λογοτεχνία, στην ποίηση, στο θέατρο, στη δημοσιογραφία, ΠΑΟΚτσήδες από όλο το κοινωνικό φάσμα, οι σύνδεσμοι στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο στρατηγός Μανάβης και άλλα κεφάλαια μαυρόασπρου ενδιαφέροντος περιγράφονται στο παρόν πόνημα με εγκυκλοπαιδικό πνεύμα αλλά και χιουμοριστική διάθεση. Ένα χρήσιμο εγχειρίδιο για φίλους και αντιπάλους.
 
 
Της ζωής μου το παιχνίδι - Γιώργος Κούδας
Κώστας Μπλιάτκας
Εκδόσεις Ianos, 2005
Ο "Μεγαλέξανδρος" του ελληνικού αθλητισμού θυμάται και αφηγείται στιγμές μιας μεγάλης πορείας στα γήπεδα και στον κόσμο. Ζωντανεύει ξανά της ζωής του το παιχνίδι μέσα σε ένα βιβλίο. Παίζει ξανά μπάλα! Με τον δικέφαλο στο στήθος, με το εθνόσημο, αλλά και με τις αναμνήσεις μας και με ό,τι αγαπήσαμε στο τερέν.
 
 
Στα γήπεδα η πόλη αναστενάζει
Συλλογικό Έργο
Εκδόσεις Ianos, 1999
Πρόκειται για μία ανθολογία 16 κειμένων για τη Θεσσαλονίκη του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Στις σελίδες του βιβλίου η πόλη αναστενάζει, ονειρεύεται και εμπνέει τους συγγραφείς της, που μέσα από κείμενα βιωματικής μνήμης και με τη δική του όραση και ευαισθησία ο καθένας, "αιχμαλωτίζουν": τη γοητεία του κυριακάτικου απογεύματος στις κερκίδες· τις έντονες συγκινήσεις και τη "μυθολογία" του κόσμου της μπάλας· την ατμόσφαιρα και την αίσθηση της Θεσσαλονίκης που περιστρέφεται γύρω από τις ομάδες της, τους παίκτες της, τους φιλάθλους της.
 

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.