Print this page
Ντέρμπι στα κόκκινα στην Πρέμιερ
Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 13:08

Ντέρμπι στα κόκκινα στην Πρέμιερ

{modulepos inside1}

Το κλασικό ντέρμπι της Πρέμιερ, Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι και ντέρμπι κορυφής. Και φυσικά ξεχωρίζει από το ποδοσφαιρικό κουπόνι Κυριακής. Η ομάδα του Κλοπ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες και στην κορυφή απέναντι στη φορμαρισμένη και με ακμαίο ηθικό Γιουνάιτεντ.

Στην Ιταλία η Νάπολι θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και η Φιορεντίνα αποτελεί τον ιδανικό αντίπαλο για αυτό. Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Ακολουθείστε τις τελευταίες αποδόσεις από τη Serie A στο oddsfooty, με τιμές από τα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

 

ΝΑΠΟΛΙ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

 

ΝΑΠΟΛΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντιμετώπισε εντός έδρας την Έμπολι για το Kύπελλο και την απέκλεισε κερδίζοντας με 3-2. Οι Ναπολιτάνοι προηγήθηκαν δύο φορές και ισάριθμες φορές ισοφαρίστηκαν. Τελικά πήραν τη νίκη και την πρόκριση για τα ημιτελικά με γκολ που πέτυχαν στο 76ο λεπτό και που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δεύτερη σερί νίκη χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης. Προηγήθηκε η επικράτηση επί της Ουντινέζε με 1-2, σε ένα ματς που το καθάρισε στο τέλος και δεν άξιζε τη νίκη. Όπως και να έχει οι τρεις βαθμοί την κράτησαν στην τριπλή ισοβαθμία με Αταλάντα και Λάτσιο και στο μεταίχμιο της 6άδας που οδηγεί στην Ευρώπη. Δεν θα αγωνιστεί σήμερα ο τιμωρημένος αμυντικός Ντι Λορέντζο και τραυματίες είναι ο Μανωλάς (αμυντικός) και ο επιθετικός Οσιμέν.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει τέσσερα G/G στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια της.

 

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υποδέχτηκε για το Κύπελλο την Ίντερ και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 40ό λεπτό με ένα μάλλον αυστηρό πέναλτι. Στην επόμενη φάση ζήτησε πέναλτι που δεν ήταν και πήγε στα αποδυτήρια με το εις βάρος της σκορ. Στην επανάληψη ήταν πιο κινητική και πιεστική και είδε την υπεροχή της να καρποφορεί στο 57’. Μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας είχε την φλύαρη υπεροχή. Κάτι που έκανε και στην παράταση και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς πάει στα πέναλτι, ο Λουκάκου με κεφαλιά στο 119ο λεπτό έδωσε τη νίκη και την πρόκριση στην Ίντερ.

Επιστροφή στο πρωτάθλημα και σε ένα δύσκολο ταξίδι στη Νάπολη για την Φιορεντίνα. Στην τελευταία της αναμέτρηση με την Κάλιαρι επικράτησε δύσκολα με 1-0 και αφού πρώτα ο τερματοφύλακας της απέκρουσε πέναλτι. Εξακολουθεί να δυσκολεύεται επιθετικά, καθώς δημιουργεί πολλές φάσεις αλλά αναλογικά σκοράρει δύσκολα. Αμφίβολος ο κινητήριος μοχλός της Ριμπερί. H Βιόλα βρίσκεται στην 13η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Στατιστικά Στοιχήματος: Τρία σερί όβερ εκτός έδρας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Φάβορι ξεκάθαρο η Νάπολι, αλλά στις τιμές που είναι ο άσος και με βάση τη συνολικότερη κατάστασή της δεν έχει κάποια στοιχηματική αξία. Δείχνει να βρίσκει την επαφή της με τα δίχτυα η Φιορεντίνα.

Επιλογή μας το G/G σε απόδοση 1.80


 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν «πατάει» καλά η ομάδα του Κλοπ και αυτό φάνηκε και στον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με την Under-23 της Άστον Βίλα. Αν και ο Γερμανός τεχνικός είχε πολλούς βασικούς στο αρχικό σχήμα για ένα ημίχρονο δεν μπορούσε να βρει λύσεις και έμεινε στο 1-1. Και κάπως έτσι μπήκε και στο δεύτερο, αλλά χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά να δείξει την ποιότητά της και να πετύχει τρία γκολ στο διάστημα αυτό και να πάρει την πρόκριση.

Ίσως το κλασικό ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ήταν ό,τι χρειαζόταν αυτή την εποχή η Λίβερπουλ. Συνήθως σε αυτές της αναμετρήσεις βγάζει τον εγωισμό που διαθέτει και αφήνει πίσω της τις μέτριες εμφανίσεις. Όπως αυτή με τη Σαουθάμπτον που την υποχρέωσε σε ήττα με 1-0 αφήνοντάς την χωρίς νίκη για τρία διαδοχικά ματς εδώ και τρία χρόνια.

Στατιστικά Στοιχήματος: Δεν έχει χάσει στην έδρα της για το πρωτάθλημα εδώ και τέσσερα χρόνια.

Goals: Δείτε τα Top 10 γκολ της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ απέναντι στη Μαν. Γιουνάιντεντ

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με γκολ του Πογκμπά στο 71’ λύγισε εκτός έδρας την αντίσταση της Μπέρνλι και πήρε το τρίποντο με 0-1. Οι βαθμοί αυτοί σε συνδυασμό με την ήττα της Λίβερπουλ στο Σαουθάμπτον την έφεραν στην κορυφή της βαθμολογίας. Και με δεδομένο ότι η ομάδα ήταν στην κορυφή σε τόσο προχωρημένο στάδιο του πρωταθλήματος πριν από 8 χρόνια, αντιλαμβάνεται κάποιος το κλίμα που επικρατεί στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ.

«Επίσημα» στην ομάδα κανείς δεν μιλάει για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ακόμα. Είναι όμως απόλυτα βέβαιο ότι πιθανό θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα αρχίσει να βγάζει στην επιφάνεια τις κρυφές φιλοδοξίες. Χωρίς σοβαρά προβλήματα η αποστολή των Κόκκινων Διαβόλων.

Στατιστικά Στοιχήματος: Εφτά στα οκτώ G/G εκτός έδρας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Με βάση τη φόρμα το χέρι πάει προς τα δεξιά, αλλά είναι αγγλικό ντέρμπι και η Λίβερπουλ είναι σε πτώση, αλλά όχι αμελητέα ποσότητα. Θα ασχοληθούμε με τα γκολ για μια πιο ασφαλή πρόβλεψη.

Επιλογή μας το G/G σε απόδοση 1.61
 

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.