Print this page
Ball boy βοήθησε τερματοφύλακα να πιάσει πέναλτι! (video)
Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015 00:27

Ball boy βοήθησε τερματοφύλακα να πιάσει πέναλτι! (video)

{modulepos inside1}
Ένα 12χρονο ball boy έγινε ήρωας για την εθνική ομάδα της Κίνας, καθώς στην αναμέτρηση με τη Σαουδική Αραβία για το Κύπελλο Ασίας, συμβούλευσε τον Κινέζο γκολκίπερ σε ποια γωνία έπρεπε να πέσει για να αποκρούσει πέναλτι.
 
Ήταν το 61ο λεπτό του ματς κι ενώ δεν υπήρχε σκορ, ο Γουάνγκ Ντάλεϊ κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του. Λίγο πριν από την εκτέλεση ο Κινέζος τερματοφύλακας έστρεψε το βλέμμα του πίσω από το τέρμα και ζήτησε από το εν’ λόγω ball bοy να του υποδείξει σε ποια γωνία να πέσει. Ο μικρός προέβλεψε σωστά και ο Ντάλεϊ που τον υπάκουσε απέκρουσε την προσπάθεια του Χαζάζι. Εν’ τέλει η Κίνα σκόραρε στο 81' με τον Χάι και πήρε τη νίκη.
 
Όπως έγινε γνωστό, ο πιτσιρικάς προσκλήθηκε να κάνει προπόνηση με την εθνική ομάδα της Κίνας τη Δευτέρα (12/1) ως μία επιβράβευση για τη «χρυσή» συμβουλή που έδωσε στον γκολκίπερ της ομάδας και χάρη στην οποία η Κίνα ξεκίνησε με το δεξί στο Κύπελλο Ασίας. 
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.