Print this page
Μήτρογλου και Καρέλης προκαλούν «φθόνο»
Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2015 23:19

Μήτρογλου και Καρέλης προκαλούν «φθόνο»

{modulepos inside1}
Η adidas, στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας #ThereWillBeHaters, παρουσιάζει μια νέα, αντισυμβατική σειρά ποδοσφαιρικών παπουτσιών που αναμένεται να προκαλέσει «μίσος» και δέος ταυτόχρονα. Τα νέα adizero F50, Predator, Nitrocharge και 11Pro έχουν ήδη φορεθεί στο γήπεδο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και τώρα ήρθε η δική σου σειρά να γίνεις εκείνος που όλοι θα φθονούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
 
Το απόλυτο κομπλιμέντο για ένα σταρ είναι να έχει «haters». Οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο ξέρουν πως η κορυφαία τους απόδοση στο γήπεδο προκαλεί το φθόνο οπαδών και αντιπάλων, ιδιαίτερα στα social media. Αυτός ο φθόνος είναι που τρέφει την αυτοπεποίθηση των παικτών και τους σπρώχνει σε ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές ζουν και εξελίσσονται από τους «haters» και δεν απολογούνται για αυτό.
 
Η καμπάνια #ThereWillBeHaters ξεκίνησε πρόσφατα με ένα νέο, προκλητικό βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστούν παγκόσμια αστέρια, όπως ο Gareth Bale,ο Luis Suarez, ο James Rodriguez και ο Karim Benzema. Η καμπάνια παρουσιάζει τη νέα σειρά ποδοσφαιρικών παπουτσιών που ενσωματώνουν τις τελευταίες τεχνολογίες της adidas και εγγυώνται επιδόσεις στο γήπεδο, για τις οποίες θα σε ζηλεύουν όλοι. Στην Ελλάδα, δύο από τους παίκτες που προκαλούν το μεγαλύτερο «φθόνο», ο Κώστας Μήτρογλου και ο Νίκος Καρέλης, φορούν ήδη στους αγώνες το νέο adizero f50, κάνοντας τους «haters» να παραμιλάνε. «Πιστολέρο» και «Hulk» προκαλούν τους fans για περισσότερο μίσος, για ακόμα πιο πολλά γκολ και εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες.
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.