Print this page
«Κι εγώ πήρα ΡΕΠΟ από την ΕΠΟ»!
Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015 00:14

«Κι εγώ πήρα ΡΕΠΟ από την ΕΠΟ»!

{modulepos inside1}
Την επ’ αόριστον αναβολή του αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακός για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ανακοίνωσε την Τετάρτη (18/2) η ΕΠΟ. Με έγγραφο που απέστειλε στις δύο ομάδες, γνωστοποίησε ότι η απόφαση ελήφθη έπειτα από την άρνηση της Αστυνομίας να διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας την Πέμπτη (5/3), όπως αρχικά είχε οριστεί, επειδή την ίδια μέρα θα γίνει ο αγώνας Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα για τους «16» της Euroleague καθώς επίσης και από την άρνηση της Super League να μεταθέσει τον αγώνα της Δευτέρας (2/3, 19:30) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης την προηγουμένη (Κυριακή 1/3), έτσι ώστε η αναμέτρηση του κυπέλου να διεξαχθεί την Τετάρτη (4/3).
 
 
Η απόφαση αυτή όπως ήταν φυσικό έφερε έντονες αντιδράσεις στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, με τους οπαδούς της να θεωρούν πως απ’ όλη αυτή την ιστορία θα ευνοηθεί ο Ολυμπιακός ο οποίος θα πάει… ξεκούραστος στο ΟΑΚΑ για να παίξει τον επαναληπτικό του 1-1. Μάλιστα, δημιουργήθηκε και σχετικό χιουμοριστικό γκρουπ στο Facebook με  τίτλο «Κι εγώ πήρα ΡΕΠΟ από την ΕΠΟ» το οποίο συγκεντρώνει ήδη 2.500 likes !
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.