Print this page
Περιγράφει κάθε αγώνα στον τυφλό γιο του! (video)
Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015 21:57

Περιγράφει κάθε αγώνα στον τυφλό γιο του! (video)

{modulepos inside1}
Ο Γκρέιαμ Χέσλιπ μπορεί να είναι τυφλός, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να ζει από κοντά τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας, χάρη στην προσπάθεια του πατέρα του, Μπίλι. Οι δύο Βορειοϊρλανδοί, ακολουθούν την Κρουσέιντερς σε κάθε της παιχνίδι, με τον Μπίλι να γίνεται σπορ κάστερ και να περιγράφει την αναμέτρηση στο γιο του μέσω ενός μικροφώνου.
 
Όλα άρχισαν την δεκαετία του 1990, όταν ο Μπίλι ξεκίνησε να παίρνει τον μικρό Γκρέιαμ στο γήπεδο. Από τότε μέχρι και σήμερα αποτελούν ένα ξεχωριστό δίδυμο στις εξέδρες του γηπέδου της ομάδας τους, αλλά και όπου αλλού αυτή αγωνίζεται, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που και άλλοι φίλαθλοι μαζεύονται δίπλα τους, προκειμένου να ακούσουν την περιγραφή.
 
Οι Χέσλιπ, τιμήθηκαν από τον σύλλογο το 2011, όταν κλήθηκαν να εγκαινιάσουν τη νέα Δυτική εξέδρα του γηπέδου, πριν από ένα παιχνίδι με τη Φούλαμ για το Γιουρόπα Λιγκ.
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.