Print this page
Ζλάταν κατά της πείνας (video)
Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 21:31

Ζλάταν κατά της πείνας (video)

{modulepos inside1}
Στον σαββατιάτικο αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Καέν, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σκόραρε και στον πανηγυρισμό του έβγαλε τη φανέλα του για να επιδείξει το κορμί του, το οποίο ήταν καλυμμένο από προσωρινό τατουάζ με ονόματα 50 παιδιών.
 
Πίσω από αυτή την κίνηση του Σουηδού, κρύβεται η συμμετοχή του στην εκστρατεία κατά της πείνας «805 εκατομμύρια ονόματα» του οργανισμού «World Food Programme» του ΟΗΕ, προς τιμήν των 805.000.000 ανθρώπων που υποφέρουν από πείνα στον κόσμο.

«Όπου πηγαίνω οι άνθρωποι με αναγνωρίζουν, φωνάζουν το όνομά μου και επευφημούν για μένα», αναφέρει ο Ιμπραχίμοβιτς στο βίντεο που κυκλοφόρησε και συνεχίζει: «Υπάρχουν όμως ονόματα για τα οποία δεν υπάρχουν επευφημίες: Κάρμεν, Ράχμαν, Αντουάν, Λίντα κτλ. Αν μπορούσα θα έγραφα όλα τα ονόματα στο σώμα μου, όμως υπάρχουν 805.000.000 άνθρωποι που υποφέρουν από την πείνα στον πλανήτη σήμερα. Πολλοί από αυτούς είναι παιδιά.  Έχουν χτυπηθεί από πόλεμο, φυσικές καταστροφές και μεγάλη φτώχεια. Έχω υποστηρικτές σε όλο τον πλανήτη. Από εδώ και πέρα θέλω αυτή η υποστήριξη να πάει στους ανθρώπους που χρειάζονται πραγματικά. Έτσι, όποτε ακούτε το όνομά μου, θα σκέφτεστε τα δικά τους ονόματα. Όποτε με βλέπετε, θα βλέπετε αυτούς».
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.