Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015 10:00

Η απάντηση του Νικοπολίδη στον Σαριέγκι!

{modulepos inside1}
Απάντηση στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιόσου Σαριέγκι στο «gazzetta.gr» και στην οποία μίλησε για εύνοια της διαιτησίας προς τον Ολυμπιακό στα μεγάλα παιχνίδια των «αιωνίων», έδωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης μέσω του λογαριασμού του στο twitter.
 
Ο Βάσκος παλαίμαχος αμυντικός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Aπ’ όλα τα ντέρμπι που έπαιξα στην Ελλάδα, ένα δεν μπορώ να ξεχάσω. Αυτό που ηττηθήκαμε το 2011 με 2-1 στο Καραϊσκάκη. Δεχθήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ υπήρχε οφσάιντ. Δέκα λεπτά νωρίτερα ακυρώθηκε γκολ του Κατσουράνη ως οφσάιντ. Πολύ άσχημα πράγματα, πραγματικά είναι κάτι που θυμάμαι ακόμα. Δεν ξέρω αν είναι η χειρότερη στιγμή, αλλά σίγουρα μία από τις χειρότερες. Δεν φτάνει που χάσαμε, έτσι όπως χάσαμε δεχθήκαμε και επίθεση στο τέλος. Ήμασταν πολύ θυμωμένοι για τον τρόπο που ηττηθήκαμε και μας χτυπούσαν. Δεν θέλω να μιλάω για την διαιτησία και να μεταθέτω εκεί τις ευθύνες. Άλλες φορές θα ευνοηθεί ο Ολυμπιακός και άλλες ο Παναθηναϊκός, όμως πιστεύω πως σε αρκετά ντέρμπι, ο Ολυμπιακός είχε την εύνοια των διαιτητών. Ξέρω τι πίεση υπάρχει στην Ελλάδα και ειδικά στον Ολυμπιακό, αλλά δεν θα πρέπει να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα».
 
Έχοντας, λοιπόν, διαβάσει τα όσα είπε ο πρώην αμυντικός των «πρασίνων», ο Αντώνης Νικοπολίδης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Προς Σαριέγκι, κερδίζαμε γιατί απλώς ήμασταν καλύτερη ομάδα, όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες».
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.