Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015 17:30

Το ξενοδοχείο του Γκιγκς δίπλα στο «Old Trafford» (video)

{modulepos inside1}
Βαθιά το χέρι στη τσέπη έβαλαν οι Ράιαν Γκιγκς και Γκάρι Νέβιλ καθώς δαπάνησαν 24.000.000 λίρες(!) για να δημιουργήσουν ένα ξενοδοχείο που όμοιό του δεν υπάρχει στον κόσμο! Πρόκειται για το «Hotel Football», εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το «Old Trafford»
 
Τα εγκαίνια του ξενοδοχείου έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο Σάββατο (28/2) ενώ οι πόρτες για τους πελάτες του θα ανοίξουν επίσημα στις 2 Μαρτίου, με τον Γκιγκς ωστόσο να μην αντέχει την αναμονή και να καλεί έναν δημοσιογράφο της «Manchester Evening News» για να τον ξεναγήσει στο εσωτερικό του.
 
Το Hotel Football αποτελείται από 133 δωμάτια (οι τιμές τους είναι 90 λίρες τη βραδιά ενώ η τιμή εκτοξεύεται στις 240 λίρες τις ημέρες των αγώνων). Τα μισά από αυτά «βλέπουν» στο «Old Trafford» ενώ τα άλλα μισά έχουν θέα στην πόλη. Στον 12ο όροφο που έχει την ονομασία «Ποδοσφαιρικός Παράδεισος», υπάρχει γήπεδο ποδοσφαίρου στο οποίο μπορούν να διοργανώνονται αγώνες 5Χ5 αλλά και ιδιωτικές εκδηλώσεις.
 
Ο αγαπημένος χώρος πάντως του νυν βοηθού προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι άλλος από το «Cafe Football», το εστιατόριο στο ισόγειο του ξενοδοχείου όπου το μενού είναι εμπνευσμένο από το ποδόσφαιρο.
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.