Print this page
Ισοφάρισε με τον τερματοφύλακα στο 94' (video)
Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015 17:46

Ισοφάρισε με τον τερματοφύλακα στο 94' (video)

{modulepos inside1}
Ήρωας της τελευταίας στιγμής ήταν για την Άουγκσμπουργκ ο γκολκίπερ Μάρβιν Χιτζ, ο οποίος σκόραρε στο 94o λεπτό της αναμέτρησης με την Λεβερκούζεν, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2! Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων προωθήθηκε σ’ ένα κόρνερ στην αντίπαλη εστία στην απέλπιδα προσπάθεια της ισοφάρισης και στάθηκε τυχερός, αφού η μπάλα του στρώθηκε και δεν έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει.
 
«Όταν κερδίσαμε το κόρνερ, κοίταξα τον προπονητή και μου έκανε νόημα να ανέβω στην αντίπαλη περιοχή. Αρχικά η άμυνα απομάκρυνε την μπάλα, αλλά ανακτήσαμε την κατοχή και μετά από μια κόντρα βρέθηκα σε θέση βολής και σκόραρα. Ήθελα να το πανηγυρίσω περισσότερο, αλλά δεν… μπορούσα, γιατί έπρεπε να γυρίσω στην εστία μου επειδή ο αγώνας δεν είχε τελειώσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 27χρονος τερματοφύλακας.
 
Ο Χιτς έγινε ο τρίτος τερματοφύλακας στην ιστορία της Bundesliga που σκοράρει σε κανονική ροή αγώνα. Το 1997 ο Γενς Λέμαν είχε ισοφαρίσει με κεφαλιά για τη Σάλκε απέναντι στη Ντόρτμουντ σε 2-2 και το 2002 ο Φρανκ Ροστ της Βέρντερ με σουτ είχε ισοφαρίσει σε 3-3 στο 90’ του αγώνα με την Χάνσα, σ’ ένα ματς που οι «πράσινοι» κέρδισαν μάλιστα με 4-3 χάρη σε γκολ του Αΐλτον στις καθυστερήσεις!
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.