Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 15:14

Η «ΑGROCOM» έγινε γενικός χορηγός της ομάδας χάντμπολ «Ροστόφ-Ντον»

{modulepos inside1}

Μετά τον… πρόλογο που έκανε σε συνέντευξή του στην «Komsomolskaya Pravda», ο Ιβάν Σαββίδης επιβεβαίωσε μέσω της ιστοσελίδας του τα πλάνα του για την Κυπελλούχο γυναικεία ομάδα χάντμπολ Ροστόφ-Ντον. Σε αυτά δεν είναι μόνο το χτίσιμο μιας νέας σάλας, αλλά και η αποκάλυψη ότι είναι πλέον γενικός χορηγός. Αναλυτικά το κείμενο από την προσωπική ιστοσελίδα (savvidi.ru) του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ! 

Στο πλαίσιο μιας μακροπρόθεσμης εταιρικής σχέσης ο σύλλογος χάντμπολ «Ροστόφ-Ντον» θα λαμβάνει όχι μόνο χορηγία κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν, αλλά θα έχει σύντομα ένα νέο γήπεδο για τη διεξαγωγή αγώνων. Στα σχέδια του ομίλου «ΑGROCOM» για το 2016 συμπεριλαμβάνεται η κατασκευή «παλατιού του αθλητισμού». Οι κύριοι «χρήστες» του γηπέδου θα είναι η ομάδα χάντμπολ «Ροστόφ-Ντον» και η Παιδική Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Βίκτωρ Πονεντέλνικ».

«Ο αθλητισμός δεν μπορεί να ζήσει χωρίς χρήματα, χωρίς σταθερές χορηγίες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, που τα χρήματα δεν πηγαίνουν χαμένα, επειδή χαρίζουν θετικά συναισθήματα όχι μόνο σε μας, τους κατοίκους του Ροστόφ, αλλά και σε όλον το ρωσικό αθλητισμό», - πιστεύει ο Ιβάν Σαββίδης, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου «ΑGROCOM». «Το κύριο καθήκον μας, είναι η δημιουργία εδώ στο Ροστόφ του κατάλληλου περιβάλλοντος για το χάντμπολ. Θα πρέπει να γράφεται Ιστορία, αλλά για αυτό χρειάζονται νίκες: στο ρωσικό πρωτάθλημα, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Και όταν δημιουργηθεί οικογένεια - με τους οπαδούς, τους αθλητές, την παιδική ακαδημία, - θα μπορέσουμε να πούμε: η αποστολή εξετελέσθη, τα χρήματα δεν πήγαν χαμένα».

Ο γυναικείος σύλλογος χάντμπολ «Ροστόφ-Ντον» είναι η ομάδα που έχει τους πιο πολλούς τίτλους στην περιοχή του Ντον. Στη συλλογή των παικτριών είναι 3 εθνικά πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα Ρωσίας, 19 συνολικά αργυρά και χάλκινα μετάλλια, νίκη στο Κύπελλο Κυπελλούχων. Η ομάδα «Ροστόφ-Ντον» κάνει επιτυχείς εμφανίσεις στους ευρωπαϊκούς αγώνες Κυπέλλου. Οι παίκτριες της ομάδας είναι μέρος των τριών εθνικών ομάδων.

Στις 25 Φεβρουαρίου, η «Ροστόφ-Ντον» κατάκτησε το Κύπελλο της Ρωσίας 2015.

«Εκτιμούμε πολύ τη συνεργασία μας με τον όμιλο «ΑGROCOM», τονίζει ο Αντόν Ρεβένκο, γενικός διευθυντής της ομάδας χάντμπολ «Ροστόφ-Ντον». «Είμαστε χαρούμενοι, επειδή αυτή τη χρονιά, που η ομάδα γιορτάζει τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της, αρχίζουμε με έναν τόσο ισχυρό και αξιόπιστο εταίρο. Τώρα η «Ροστόφ-Ντον» είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης στο ρωσικό πρωτάθλημα και κάνει επιτυχείς εμφανίσεις στην Ευρώπη. Για αυτή τη σεζόν θέσαμε πολύ φιλόδοξους στόχους!».

 
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.