Print this page
«Έψαχνε και ο… Μπιρσίμ για λακκούβες»
Σάββατο, 07 Μαρτίου 2015 20:44

«Έψαχνε και ο… Μπιρσίμ για λακκούβες»

{modulepos inside1}
Καυστικό ήταν το σχόλιο του Νικόλα Βασιλαρά, αναφορικά με την αναβολή του αγώνα του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό στην Κομοτηνή, λόγω της κακής κατάστασης που βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος.
 
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θεωρώντας ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται με δύο μέτρα και δυο σταθμά, έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook: «Άλλους τους βάζουν με το ζόρι να παίξουν σε πάγο και ομίχλη και σε άλλους το αναβάλουν με την πρώτη βροχή. Και αφού το είχαν αποφασίσει από την Παρασκευή έβαλαν και τον... Μπιρσίμ να ψάχνει για λακκούβες και το έκαναν και θρίλερ. Τι δεν καταλαβαίνεις?».
 
Στην περιοχή υπάρχει από το βράδυ της Παρασκευής έντονη βροχόπτωση, η οποία συνεχίστηκε όλη μέρα και το Σάββατο με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να μετατραπεί σε... βούρκο. Ο διαιτητής Δελφάκης βγήκε τρεις φορές να ελέγξει το γήπεδο, δοκιμάζοντας αν αναπηδάει η μπάλα σε όλα τα σημεία του, αποφασίζοντας τελικά την οριστική αναβολή της αναμέτρησης. Βάσει κανονισμού, το ματς μεταφέρεται για την Κυριακή (8/3), την ίδια ώρα (19:30), όμως με τις υπάρχουσες συνθήκες μοιάζει και αυτό να είναι… δύσκολο.
 

{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.