Print this page
Η «χρυσή» ενδεκάδα του Ολυμπιακού!
Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015 21:50

Η «χρυσή» ενδεκάδα του Ολυμπιακού!

{modulepos inside1}
Την ευκαιρία να ψηφίσει και να αναδείξει την καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών, έχει ο κόσμος του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο των εορτασμών των 90 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας. «Ανάμεσα σε μεγάλους αστέρες που πέρασαν από τους Πειραιώτες, παίκτες που… μάτωσαν την φανέλα και ποδοσφαιριστές που αγαπήθηκαν όσο κανένας άλλος, εσείς θα έχετε την δυνατότητα να αναδείξετε τους έντεκα πιο αγαπημένους σας!», αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου.
 
Η διαδικασία έχει ως εξής... «Η συγκεκριμένη ενέργεια θα έχει δύο φάσεις! Αρχικά, θα μπορείτε να στέλνετε έναe-mail στο όπου θα αναφέρετε τον αγαπημένο σας 1) τερματοφύλακα, 2) αμυντικό, 3) μέσο και 4) επιθετικό από τους παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο, από την ίδρυση του συλλόγου μέχρι και σήμερα. Στη συνέχεια και αφού αναδειχθούν οι 90 πιο αγαπημένοι σας, θα μπορείτε με ένα SMS να επιλέξετε την «χρυσή» ενδεκάδα του Θρύλου, κάτι το οποίο θα γίνει μετέπειτα και θα σας ενημερώσουμε επακριβώς για την διαδικασία!»
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.