Print this page
Η υπόσχεση του Φαν ντερ Φάαρτ στον παππού του
Σάββατο, 11 Απριλίου 2015 13:00

Η υπόσχεση του Φαν ντερ Φάαρτ στον παππού του

{modulepos inside1}
Τρίβουν τα χέρια τους στην Κάντιθ με το… γενεαλογικό δέντρο του Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ, καθώς όπως αποκάλυψε ο 32χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ισπανική ομάδα η οποία αγωνίζεται φέτος στον 4ο όμιλο της Segunda Division, λόγω μιας υπόσχεσης που είχε δώσει στον ισπανό παππού του!
 
«Είχα υποσχεθεί στον παππού μου ότι θα κλείσω την καριέρα μου στην Κάντιθ», δήλωσε χαρακτηριστικά στην ολλανδική έκδοση της εφημερίδας «The Post Online» αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι εκτός από τον παππού και την γιαγιά του, ισπανική καταγωγή έχει και η μητέρα του η οποία είναι γεννημένη στην πόλη Τσικλάνα που βρίσκεται στην Κάντιθ.
 
 Υπενθυμίζεται πως στο τέλος της σεζόν εκπνέει το συμβόλαιό του με το Αμβούργο όπου αγωνίζεται από το 2012 ενώ πριν από λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει πως θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να παίζει στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.