Print this page
Η μπλε μουστάρδα του Ηρακλή!
Πέμπτη, 07 Μαϊος 2015 23:01

Η μπλε μουστάρδα του Ηρακλή!

{modulepos inside1}
Έξυπνο, πρωτοποριακό και αν μη τι άλλο εντυπωσιακό είναι το νέο προϊόν που παρουσίασε το τμήμα μάρκετινγκ της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο λόγος για μια μουστάρδα χρώματος μπλε(!) που φέρει το λογότυπο του Ηρακλή.
 
Η ανακοίνωση: «Η ΜΠΛΕ μουστάρδα είναι πλέον γεγονός! ΤΟ "τα βλέπω όλα μπλε" μας μεταφέρει σε άλλη διάσταση και ακόμα και η μουστάρδα παίρνει το χρώμα του ΗΡΑΚΛΗ! Με γεύση που συναρπάζει δημιουργώντας μπλε χαμόγελα δίνει ακόμα περισσότερο μπλε χρώμα στην κάθε μας μέρα! Σε συνεργασία με τη Βιομηχανία τροφίμων CONDITO ΑΕΒΕ και τον κο Μωραϊτη Κώστα, υποστηρικτή του ΗΡΑΚΛΗ, πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε όλο το φίλαθλο κοινό».
 
Ο κύριος Μωραϊτης, υπεύθυνος της βιομηχανίας τροφίμων που παράγει το προϊόν, σε συνέντευξη παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «City International 106,1» και την εκπομπή «BlueCity», ανέφερε για το εγχείρημα: «Το πρότζεκτ, η ιδέα ξεκίνησε σε μια συνάντηση που είχαμε με τον υπεύθυνο μάρκετινγκ της ΠΑΕ Ηρακλής, Νίκο Γραμμένο και με έναν δημοσιογράφο της ομάδας. Σε μια στιγμή της συζήτησης αναφέρθηκε αυτή η ιδέα. Εγώ υποσχέθηκα όσον αφορά την βιομηχανική παραγωγή πως αυτό το πρότζεκτ θα βγει λίαν συντόμως στον αέρα. Μας πήρε 3,5 μήνες αυτή η διαδικασία, υπήρχαν αντιδράσεις στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης του εργοστασίου, δεδομένου του χρώματος ως ασυνήθιστο. Ευτυχίσαμε και ολοκληρώσαμε ένα προϊόν, το οποίο για μένα προσωπικά σαν παραγωγός και για να εφησυχάσω πολλούς καταναλωτές είναι ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, σύμφωνα με τον νόμο, με μια χρωστική που απλώς προσδίδει χρώμα. Είναι η ίδια χρωστική που χρησιμοποιείται και στη ζαχαροπλαστική, η οποία δεν επηρεάζει την οσμή ούτε τη γεύση του προϊόντος παρά μόνο την οπτική του εικόνα. Το προϊόν αυτούσια ως έχει είναι από τις premium συνταγές που διαθέτει το εργοστάσιο».
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.