Print this page
Συνεργασία του Αστέρα Τρίπολης με τη Βιγιαρεάλ!
Σάββατο, 16 Μαϊος 2015 22:28

Συνεργασία του Αστέρα Τρίπολης με τη Βιγιαρεάλ!

{modulepos inside1}
Τους… ευρωπαϊκούς του ορίζοντες διευρύνει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος ανακοίνωσε μια πολυεπίπεδη συνεργασία με τη Βιγιαρεάλ. Οι Αρκάδες θα συνεργάζονται με τον ισπανικό σύλλογο, τόσο σε αθλητικό επίπεδο, όσο και σε θέματα μάρκετινγκ. Προ ημερών μάλιστα αντιπροσωπεία του Αστέρα βρέθηκε στο Βίλα Ρεάλ, όπου συζητήθηκαν σε βάθος όλοι οι άξονες της συνεργασίας.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας σε όλα τα ποδοσφαιρικά-αθλητικά επίπεδα με την ομάδα της Primera Division, Villarreal CF!
Οι δύο ομάδες μπορεί να αναπτύσσονται σε εντελώς διαφορετικό περιβάλλον, ωστόσο διαθέτουν πολλά κοινά στοιχεία τόσο στη φιλοσοφία όσο και την ανάπτυξη-εξέλιξη των ποδοσφαιρικών τμημάτων.
 
Οι βάσεις για τη συνεργασία του ΑΣΤΕΡΑ με την Villarreal μπήκαν στην επίσκεψη που πραγματοποίησαν στην Ισπανία ο εμπορικός διευθυντής της ομάδας μας, Δημήτρης Κενές, μαζί με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Γιάννη Ντάλλα.
 
Κατά την τριήμερη παραμονή των εκπροσώπων μας στο Vila-Real, έγινε ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινή λειτουργία ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου, ενώ συζητήθηκαν περαιτέρω οι τρόποι ανάπτυξης των τομέων Marketing, Media, Ticketing, Academy και Merchandising.
 
Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει την οικογένεια της Villareal CF για την άριστη και ζεστή φιλοξενία με την υπόσχεση στο άμεσο μέλλον να ανταποδώσουμε».
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.