Print this page
«Κομπότη ψυχάρα…»
Πέμπτη, 28 Μαϊος 2015 21:47

«Κομπότη ψυχάρα…»

{modulepos inside1}
Ποιος είπε πως ο Γιάννης Κομπότης δεν κάνει «γκελ» στους οπαδούς του Λεβαδειακού και γενικότερα στην τοπική κοινωνία της Βοιωτίας…; Μέγα λάθος. Η «καμπάνα» (απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο) που του επιβλήθηκε από τον ειδικό ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη, έβαλαν τον πολύπειρο παράγοντα στη διαδικασία να λάβει την απόφαση της απεμπλοκής του από την ΠΑΕ και την παράδοση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.  Κάτι που βρίσκει απόλυτα αντίθετους τα μέλη της Λέσχης Φίλων του Λεβαδειακού και αρκετούς άλλους φίλους της ομάδας, οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν την συμπαράστασή τους και να στείλουν μήνυμα παραμονής στον Κομπότη. 

Ποιος στα αλήθεια να το’ λεγε πως θα γινόταν… κοτζάμ πορεία στην πόλη της Λιβαδειάς για λογαριασμό του νυν μεγαλομετόχου της βοιωτικής ΠΑΕ. Κι όμως, το είδαμε κι αυτό!Οι φίλοι του Λεβαδειακού συγκεντρώθηκαν έξω από την περιφέρεια και το δημαρχείο και ανάρτησαν το πανό που διακρίνετε στην φωτογραφία την οποία αλιεύσαμε από το σάιτ www.stereasports.com. Μάλιστα ζήτησαν να’ χουν και μια κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Κομπότη, σε μια προσπάθεια να τον πιέσουν να πάρει πίσω την απόφασή του κάτι που – μέχρι τώρα τουλάχιστον - δεν κατέστη δυνατόν.
 
«Τελικά δεν πραγματοποιήθηκε ούτε σήμερα συνάντηση που είχε ζητήσει μερίδα φιλάθλων και φορέων της Λιβαδειάς με το μεγαλομέτοχο της ομάδας, καθώς ο κος Κομπότης παραμένει αμετακίνητος στην απόφαση του για την οριστική αποχώρησή του από τον Λεβαδειακό» ανέφερε προ ημερών η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ. 

Μια φορά οι φίλοι του Λεβαδειακού προτίθενται να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις. 
 
Πηγή: http://marcasl.blogspot.gr
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.