Print this page
Άρπαξε φανέλα από παιδί για να την πουλήσει! (video)
Σάββατο, 30 Μαϊος 2015 13:17

Άρπαξε φανέλα από παιδί για να την πουλήσει! (video)

{modulepos inside1}
Σάλο έχει προκαλέσει στην Αγγλία η ενέργεια μιας γυναίκας να πάρει από τα χέρια ενός αγοριού μια φανέλα της Πρέστον, την οποία στη συνέχεια την... έβγαλε στο σφυρί μέσω διαδικτύου. 
 
Ο 8χρονος Τεντ Ντόκρεϊ είδε την αγαπημένη του ομάδα να επικρατεί με 4-0 της Σούιντον στο Γουέμπλεϊ στον τελικό των πλέι οφ της Λιγκ 1 και να προβιβάζεται στην Τσάμπιονσιπ. Ο επιθετικός Ζερόμ Μπέκφορντ πέτυχε χατ τρικ και ο πιτσιρικάς δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε τον σκόρερ να του πετάει  την φανέλα του! 
 
Εκεί ωστόσο άρχισε ο... εφιάλτης, όταν μια γυναίκα όρμησε στον Ντόκρεϊ και άρπαξε την πολυπόθητη φανέλα!  Λίγες ώρες αργότερα η γυναίκα «ανέβασε» την φανέλα του Μπέκφορντ σε γνωστή ιστοσελίδα αγορών και πωλήσεων, ζητώντας 1.500 λίρες!
 
Για κακή της τύχη όμως, το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες, με την ίδια λόγω της έκτασης που πήρε το θέμα, να σπεύδει να «κατεβάσει» την φανέλα από το σάιτ. 
 
Το ευτύχημα πάντως της όλης υπόθεσης είναι ότι ο Μπέκφορντ συνάντησε το μικρό Τεντ, αντικαθιστώντας του την κλεμμένη φανέλα, δίνοντάς του μια νέα και μάλιστα υπογεγραμμένη από τον ίδιο…
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.