Print this page
Με νέα φανέλα στο «Κάθισμα του Κολοκοτρώνη»
Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 00:11

Με νέα φανέλα στο «Κάθισμα του Κολοκοτρώνη»

{modulepos inside1}
Μια διαφορετική από τις συνηθισμένες φωτογραφήσεις πραγματοποίησε ο Αστέρας Τρίπολης για να παρουσιάσει την νέα του φανέλα. Αυτή έλαβε χώρα στο «κάθισμα του Κολοκοτρώνη» στο ύψωμα όπου ο «Γέρος του Μοριά», παρά τις αντιρρήσεις των υπολοίπων οπλαρχηγών, έστησε το πρατήριο του και με υπομονή και επιμονή μεθόδευσε την Άλωση της Τριπολιτσάς
 
Στην νέα εμφάνιση, η οποία είναι σχεδιασμένη από την Nike, όπως είναι λογικό κυριαρχεί το κίτρινο χρώμα, ενώ τα μπλε τετραγωνάκια δένουν αρμονικά με τη φανέλα, η οποία παραπέμπει στο σχεδιασμό της Εθνικής ομάδας της Κροατίας.
 
Οι ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στη φωτογράφηση είναι οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Manuel Lanzarote, Γιώργος Ζησόπουλος, Θανάσης Παντελιάδης, Matias Iglesias, Facundo Bertoglio, Ταξιάρχης Φούντας, Rachid Hamdani, Αποστόλης Γιάννου, Κώστας Θεοδωρόπουλος, ενώ οι φωτογραφίες  είναι του Νίκου Μήτσουρα και Λάζαρου Κουκορίκου / Reporter Images.
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.