Print this page
«Καγκουρό» για ένα (;) ματς Κυπέλλου ο Κατσουράνης
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 12:21

«Καγκουρό» για ένα (;) ματς Κυπέλλου ο Κατσουράνης

{modulepos inside1}

Στον γνώριμο ρόλο του… Δαβίδ θα βρεθεί ξανά ο Κώστα Κατσουράνης, ο οποίος όπως έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν και κυρίως το καλοκαίρι του 2004, μπορεί να τα βάλει με τον Γολιάθ. Ο ανίσχυρος, η Χάιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ και ο ισχυρός, η Μέλμπουρν Σίτι και το στοίχημα είναι να αποκλειστεί από τον θεσμό μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας από ομάδα κατώτερης κατηγορίας! Ο διεθνής μέσος συμφώνησε με τον σύλλογο της Μελβούρνης να αγωνιστεί στο Κύπελλο και η αρχή θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου. «Αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα. Είναι ένα ματς και ξέρω ότι η ομάδα μου δεν είναι το φαβορί αλλά το ποδόσφαιρο παίζεται 11 εναντίον 11 και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας», δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο «Κατσούρ» και συνέχισε μιλώντας για την νέα πρόκληση στην καριέρα του. «Οι προκλήσεις είναι όμορφες και το να παίζω μπροστά σε Έλληνες είναι τιμή για μένα και για τον σύλλογο να κάνει αυτό και να με προσκαλέσει, θα δώσω το καλύτερο για όσους με κάλεσαν εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό και θα δώσω ό,τι έχω για να προκριθούμε στο Κύπελλο και ας είναι το μοναδικό μου παιχνίδι εδώ».

Όσο για το ποδόσφαιρο στην Αυστραλία; «Έχω έρθει ξανά, ξέρω ότι είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη με Έλληνες εκτός της Αθήνας και αυτός ήταν ένας από τους κυριότερους λόγους που ήρθα εδώ με τόση χαρά. Γενικά έχω καλή άποψη για την Αυστραλία, είναι μια όμορφη χώρα, πολύ μακριά από την Ελλάδα. Έχω καλή άποψη για τους Έλληνες που μένουν στην Αυστραλία και για την εθνική ομάδα καθώς έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια σε διάφορα Παγκόσμια Κύπελλα ότι είναι πολύ καλή». Όσο για τον προπονητή Γιώργο Κατσάκη; «Όταν αρχίζεις να συνοψίζεις τα πράγματα και να δεις ότι έπαιξε στην Μπενφίκα, σε όλο τον κόσμο, το να έρθει στο ‘Ολίμπικ Βίλατζ’ για την Χάιντελμπεργκ, είναι απλά απίθανο». Άδικο έχει;

{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.