Print this page
Παρουσιάστηκε μετά.. σαμπάνιας ο Στραματσιόνι
Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2015 22:02

Παρουσιάστηκε μετά.. σαμπάνιας ο Στραματσιόνι

{modulepos inside1}
Ο Αντρέα Στραματσιόνι είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του. Ο Ιταλός τεχνικός αφού υπέγραψε και… τσούγκρισε ένα ποτήρι σαμπάνια με τον Γιάννη Αλαφούζο, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, δηλώνοντας περήφανος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «πράσινων».
 
Ο 39χρονος Ιταλός προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά:
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα και είμαι περήφανος που είμαι εδώ και θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο τους και τους διευθυντές που με επέλεξαν και ανυπομονώ να δουλέψω για τον Παναθηναϊκό».
 
Είναι μια νέα πρόκληση για εσάς ο Παναθηναϊκός; «Όταν ο Παναθηναϊκός με κάλεσε τα βρήκαμε από την αρχή καθώς έχουμε την ίδια φιλοσοφία και μου αρέσει πολύ το πρότζεκτ. Είμαι περήφανος και χαρούμενους που βρίσκομαι εδώ».
 
Λένε ότι είστε ένας άνθρωπος που δεν φοβάται. Το έχετε αποδείξει καθώς γίνατε προπονητής από πολύ μικρός, πρώτη φορά όμως πάτε να δουλέψετε μακριά από την Ιταλία και πάλι δεν φοβάστε; «Μου αρέσει πολύ η πόλη και ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Εμπιστεύομαι το πρότζεκτ. Είμαι από την Ρώμη, μοιάζει με την Αθήνα. Θέλω να δουλέψω και να δείξω στον πρόεδρό ότι δεν έκανε λάθος με την επιλογή μου».
 
Έχετε εικόνα από την ομάδα; «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα Ναι παρακολούθησα κάποια παιχνίδια, αλλά όχι μέχρι τώρα αλλά οι άνθρωποι με ενημέρωσαν για να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα όσο πιο γρήγορα. Το επόμενο ματς είναι πολύ σημαντικό, έχουμε πολύ σημαντική δουλειά. Δεν φοβάμαι και αυτή είναι η δουλειά μου».
 
Θα αλλάξετε πολλά στο τακτικό κομμάτι; «Όχι νομίζω όχι γιατί σέβομαι τη δουλειά του προηγούμενου προπονητή, δούλεψε καλά γιατί η ομάδα είναι δεύτερη. Δεν θέλω να αλλάξω πολλά αλλά θέλω να φέρω τις ιδέες μου, αυτό είναι νορμάλ καθώς ο κάθε προπονητής έχει τις ιδέες του και ο Παναθηναϊκός με διάλεξε για τις ιδέες μου. Αυτό είναι φυσιολογικό θα περιμένω να δω την ομάδα, να μάθω την ομάδα και τους παίκτες και να αρχίσουμε να δουλεύουμε».
 
Είστε νέος προπονητής αλλά αντέχετε τις προκλήσεις; «Ξεκίνησα από νεαρή ηλικία να δουλεύω στην Ίντερ σε διάφορα πόστα πήρα πράγματα από αυτά και ο Παναθηναϊκός είναι νέα πρόκληση, θέλω να φέρω την ενέργεια μου, να κάνω το καλύτερο μου και μεταφέρω τις εμπειρίες μου. Δεν φοβάμαι».
 
Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σας, τι έχετε να υποσχεθείτε στον κόσμο; «Δεν θέλω να δίνω μεγάλες υποσχέσεις. Στο ποδόσφαιρο μιλάνε μόνο τα αποτελέσματα, δεν θέλω να δίνω υποσχέσεις στον κόσμο και τη διοίκηση. Ήρθα στη διάρκεια της σεζόν, κάποια πράγματα είναι δύσκολα και δεν έχουμε χρόνο αλλά έτσι είναι η δουλειά θα πρέπει να προετοιμαστούμε γρήγορα και να δουλέψουμε πολύ καλά για το ματς με τον Ολυμπιακό».
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.