Print this page
Το Pornhub θέλει να γίνει χορηγός σε Ιταλική ομάδα!
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015 22:10

Το Pornhub θέλει να γίνει χορηγός σε Ιταλική ομάδα!

{modulepos inside1}
Χορηγός σε οποιαδήποτε ιταλική ομάδα ποδοσφαίρου επιθυμεί να γίνει η γνωστή ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου Pornhub, όπως η ίδια γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσή της. Στόχος είναι να βρεθεί μια ομάδα που θα βάλει στη φανέλα της το λογότυπο της και για το λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την διοίκηση της ιστοσελίδας. Μάλιστα, το Pornhub τονίζει ότι θα εξασφαλίσει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους στην ομάδα που θα επιλεγεί, καλύπτοντας όλα της τα έξοδα, με την προϋπόθεση βέβαια ότι το λογότυπο της εταιρείας θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας των ποδοσφαιριστών της.
 
«Προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την παροικία μας και στην Ιταλία. Θέλουμε οι ομάδες να στείλουν τις αιτήσεις τους και εμείς θα γίνουμε χορηγοί σε αυτή που θα διαλέξουμε. Μετά την επιλογή, θα υπογράψουμε συμβόλαιο ενός έτους και θα καλύψουμε όλα τα έξοδα του συλλόγου που θα έχει το λογότυπό μας στη φανέλα του», τόνισε ο αντιπρόεδρος του ιστοσελίδας, Κόρεϊ Πράις.
 
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα είναι ήδη χορηγός σε μια μικρή αγγλική ομάδα την Ράδερφορντ.
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.