Print this page
Ματαίωση του ντέρμπι και εισβολή οπαδών στο γήπεδο!
Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015 21:28

Ματαίωση του ντέρμπι και εισβολή οπαδών στο γήπεδο!

{modulepos inside1}
Μετά από έντονες διαβουλεύσεις που κράτησαν πάνω από μία ώρα, ο διαιτητής Παππάς αποφάσισε ότι το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ΔΕΝ θα διεξαχθεί.  Όπως έγινε γνωστό, η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη για λόγους ασφαλείας και με αφορμή την ρίψη φωτοβολίδων από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού κατά την είσοδο του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο, εκ’ των οποίων μία, πέτυχε το πόδι του Φινμπόγκασον. 

Η κατάσταση στη Λεωφόρο στην συνέχεια ηρέμησε με τους οπαδούς να περιμένουν υπομονετικά την έναρξη της αναμέτρησης, ωστόσο η ανακοίνωση της οριστικής ματαίωσης του αγώνα λίγα λεπτά μετά τις 20.00, εξόργισε μέρος των οπαδών των «πρασίνων» που μπήκαν στο γήπεδο και ξεκίνησαν να κάνουν επεισόδια, κρατώντας μαδέρια και πετώντας πέτρες, καρέκλες και ό,τι μπορεί να φανταστεί ο καθένας. Ο... πόλεμος των οπαδών με τα ΜΑΤ κράτησε για αρκετή ώρα και ενώ απλοί οπαδοί έτρεχαν έξω από το γήπεδο για να αποφύγουν τα… χειρότερα.
 
Εφόσον αποδειχθεί πως η ματαίωση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έγινε με υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού, τότε αναμένονται βαριές «καμπάνες» στην «πράσινη» ΠΑΕ!  Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα προβλέπει ο ΚΑΠ το… λιγότερο για το «τριφύλλι» θα είναι να χάσει στα… χαρτιά το ντέρμπι με σκορ 3-0. Τα χειρότερα, είναι η αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και δύο από αυτό της επόμενης σεζόν, επιβολή μεγάλου προστίμου και φυσικά εντός έδρας παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.