Print this page
Απορρίφθηκε το… Touba Libre!
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 00:23

Απορρίφθηκε το… Touba Libre!

{modulepos inside1}

H ρετσίνα με κόλα η γνωστή σε όλους μας Touba Libre κάνει θραύση στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και μια χορηγός εταιρία προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί. Όπως γράφει η εφημερίδα «DEAL NEWS» σε θέμα της που αφορά την ρετσίνα «Μαλαματίνα», επισημαίνει ότι η εταιρία πρότεινε στο εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βγει στην αγορά ένα τέτοιο προϊόν, κάτι που ωστόσο απέρριψε ο ΠΑΟΚ.

Το άρθρο αναφέρει χαρακτηριστικά: Και σε άλλο ένα project, τα σχέδια έμειναν στα χαρτιά. Η ρετσίνα Μαλαματίνα είναι χορηγός του ΠΑΟΚ, με τους οπαδούς του οποίου η διοίκηση έχει αποκτήσει στενές σχέσεις. Έτσι, εφευρέθηκε το κοκτέιλ Touba Libre (παράφραση του διάσημου κοκτέιλ Cuba Libre), που αποτελείται από ρετσίνα Μαλαματίνα και cola και κάνει θραύση στα στέκια των οπαδών. Η διοίκηση όμως της Μαλαματίνα, πρότεινε στην διοίκηση του ΠΑΟΚ να παραχθεί ένα κοινό προϊόν, Μαλαματίνας - ΠΑΟΚ, αλλά τελικά το εμπορικό αυτό προϊόν, απορρίφθηκε».

 
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.