Print this page
Στο βιβλίο «Guinness» ο Λεβαντόφσκι (video)
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 23:38

Στο βιβλίο «Guinness» ο Λεβαντόφσκι (video)

{modulepos inside1}
Ξεχωριστή θέση στο βιβλίο ρεκόρ «Guinness» κατέχει κι επίσημα πλέον από την Δευτέρα (30/11) ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ως αποτέλεσμα του εντυπωσιακού «πενταρέ» που σημείωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο με αντίπαλο την Βόλφσμπουργκ. Ειδικότερα, ο 27χρονος άσος έγινε κάτοχος τεσσάρων ρεκόρ καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που πετυχαίνει πέντε γκολ προερχόμενος από τον πάγκο, ενώ παράλληλα κατέρριψε τα ρεκόρ ταχύτερου χατ-τρικ (3 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα), ταχύτερου «καρέ» (5 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα) και ταχύτερου «πενταρέ» (8 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα)!
 
«Ήταν μία ιστορική βραδυά για μένα. Χρειάσθηκα μερικές ημέρες για να το συνειδητοποιήσω. Η οικογένειά μου ήταν... λίγο πιό ενθουσιασμένη από εμένα με το ρεκόρ» δήλωσε φανερά ικανοποιημένος ο Λεβαντόφσκι, που έχει αποφασίσει να δωρίσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς το ζευγάρι με τα παπούτσια που «πέταγαν φωτιές»...
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.