Print this page
Άνοιξε κομμωτήριο ο Χαριστέας!
Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 23:59

Άνοιξε κομμωτήριο ο Χαριστέας!

{modulepos inside1}
Ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα, πραγματοποίησε ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος αποφάσισε να ανοίξει την δική του αλυσίδα ανδρικών κομμωτηρίων, με την επωνυμία «Athletic Barbers». Το πρώτο κατάστημα, του οποίου τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα (7/12) στην Θεσσαλονίκη, δεν είναι όπως όλα τα άλλα, καθώς τα πάντα σε αυτό παραπέμπουν στον… αθλητισμό. Υπάρχουν μάλιστα και οθόνες όπου οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν αθλητικούς αγώνες, απολαμβάνοντας παράλληλα τον καφέ τους.
 
Όσον αφορά την διακόσμηση; Σε περίοπτη θέση βρίσκεται η φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς, ενώ υπάρχουν κρεμασμένες και οι φανέλες της αγαπημένης ενδεκάδας του Χάρι,  με τον ίδιο να βρίσκεται στην... κορυφή της επίθεσης, έχοντας πλάι του αστέρια όπως ο Μπουφόν, ο Μέσι, ο Ρονάλντο και ο Ρόμπεν.
 
Το «παρών» στα εγκαίνια έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο Παντελής Καφές, ο Σπύρος Βάλλας, η σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη, Ιωάννα Λίλη και ο Φάνης Κατεργιαννάκης, ενώ τον αγιασμό τέλεσε ο Χρήστος Μήτσιος, γνωστός και ως παπα-ΠΑΟΚ.
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.