Print this page
Θρύλος της Γιουνάιτεντ ρίχνει ταμπέλες που απαγορεύουν τη μπάλα
Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 22:04

Θρύλος της Γιουνάιτεντ ρίχνει ταμπέλες που απαγορεύουν τη μπάλα

{modulepos inside1}
Εκατοντάδες πινακίδες με τις οποίες απαγορεύονται τα παιχνίδια με μπάλα στο δρόμο, προτίθεται να αφαιρέσει από το Αμπερτνίν η τοπική αρχή της πόλης. Οι σημάνσεις βρίσκονται σε διάφορα σημεία και τοποθετήθηκαν αποσπασματικά στο παρελθόν κατόπιν αιτημάτων των κατοίκων της κάθε περιοχής.
 
Η αφαίρεση των σημάνσεων υποστηρίχθηκε από μια σειρά οργανώσεων, μεταξύ των οποίων και την Greenpeace του Αμπερτίν, ενώ πρωτοστάτης αυτής της κίνησης είναι ο Σκωτσέζος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ντένις Λόου. Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε μάλιστα το στίγμα του, ρίχνοντας μια από τις εκατοντάδες ταμπέλες που υπάρχουν στους δρόμους, αναφέροντας χαρακτηριστικά στα Μέσα Ενημέρωσης: «Πρέπει να βγάλουμε τα νέα παιδιά να παίξουν έξω στους δρόμους, εκεί όπου εμείς μάθαμε να παίζουμε. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην είναι χαρούμενοι γι’ αυτό, αλλά θα είναι τα παιδιά. Τα παιχνίδια με κομπιούτερ δεν είναι αυτό που επιθυμούμε. Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν τέτοιες πινακίδες στην πόλη».
 

 
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.