Print this page
Η Νότιγχαμ Φόρεστ του 1898 σε κόμικ
Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 23:51

Η Νότιγχαμ Φόρεστ του 1898 σε κόμικ

{modulepos inside1}
Η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας από τη Νότιγχαμ Φόρεστ το 1898 επανέρχεται στην επικαιρότητα μέσα από ένα διαφημιστικό-κόμικ του ποτού «The Bovril Brigade». Αποτελώντας στο παρελθόν ένα από τα πιο διαδεδομένα προϊόντα στη Βρετανία, το Bovril είχε δημιουργήσει παράδοση με τα διαφημιστικά φυλλάδια του σε μορφή κόμικ στα οποία και… πρωταγωνιστούσαν ορισμένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα της βρετανικής ιστορίας, στις στιγμές των μεγαλύτερων επιτευγμάτων τους, να αντλούν δύναμη πίνοντας ένα hot bovril!
 
Με τη συμπλήρωση λοιπόν 130 ετών από την παρασκευή του Bovril και μετά από 50 χρόνια απουσίας, το Bovril Brigade επιστρέφει και εντάσσει στη θεματολογία του την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας από τη Νότιγχαμ Φόρεστ το 1898, εναντίον της Ντέρμπι Κάουντι! Στο κόμικ, στο ημίχρονο του τελικού, ο προπονητής της Νότιγχαμ προσφέρει στους παίκτες του από ένα φλιτζάνι καυτό hot bovril το οποίο και φέρεται να βοηθά τους παίκτες να φτάσουν στη νίκη και στην κατάκτηση του τροπαίου!

 
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.