Print this page
Μπαρμπαρούσης και Φορναρόλι θυμήθηκαν τις «ομορφιές» στον Παναθηναϊκό
Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 01:52

Μπαρμπαρούσης και Φορναρόλι θυμήθηκαν τις «ομορφιές» στον Παναθηναϊκό

{modulepos inside1}

Συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό σε μια καταστροφική για το Τριφύλλι σεζόν, το 2012-13, οι Κώστας Μπαρμπαρούσης και Μπρούνο Φορναρόλι ετοιμάζονται να τεθούν ξανά αντιμέτωποι στο ντέρμπι της Μελβούρνης, το Σάββατο, ανάμεσα στην τρίτη Σίτι και την τέταρτη Βίκτορι. Οι δύο τους παραχώρησαν συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Αυστραλίας και μίλησαν μεταξύ άλλων για την άσχημη εμπειρία που έζησαν στην Ελλάδα. «Δεν ήταν μια καλή χρονιά για την ομάδα, αλλά απέκτησα έναν φίλο, που είναι το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Δεν ήταν μόνο ότι ήμασταν απλά συμπαίκτες, περνούσαμε πολύ καιρό μαζί, ήμασταν πολύ καλοί φίλοι μαζί με μερικούς ακόμη Νοτιαμερικανούς παίκτες», θυμάται ο Μπαρμπαρούσης που στη συνέχεια ξετύλιξε το κουβάρι των άσχημων αναμνήσεων. «Θυμάμαι δύο φορές στην προπόνηση, όλοι σταμάτησαν και δεν ήξερα γιατί. Κοίταξα πίσω μου και είδα πενήντα τρελούς οπαδούς στον αγωνιστικό χώρο που φώναζαν ‘σταματήστε’ την προπόνηση’ και μίλησαν με την ομάδα. Η δεύτερη φορά ήταν ένας καυγάς με τον αρχηγό και τους οπαδούς και όλοι πήγαμε και το σταματήσαμε.

Για την ομάδα δεν ήταν καλό, δεν μπορείς να παίξει ήρεμα, δεν μπορείς να το απολαύσεις», δήλωσε ο 25χρονος σήμερα εξτρέμ της Μέλμπουρν Βίκτορι που θυμήθηκε το περιστατικό του Ζαν-Αλέν  Μπουμσόνγκ με τους οπαδούς. «Ήθελαν κυρίως να μιλήσουν στους παλιούς παίκτες της ομάδας να μάθουν τι συνέβαινε και τη δεύτερη φορά δεν ήταν τόσο φιλικά τα πράγματα γιατί τα αποτελέσματα δεν πήγαιναν όπως θέλαμε. Δεν τέλειωσε όμορφα αλλά δείχνει πόσο πολύ νοιάζονται για αυτό και δεν δέχονται τίποτα λιγότερο από την επιτυχία. Ήταν μια τρελή περίοδος. Θα είχαμε συνάντηση με τον προπονητή και 30 λεπτά αργότερα όλα όσα είχαν γίνει είχαν κυκλοφορήσει στο ίντερνετ... Τα είδαμε όλα εκείνη τη χρονιά, εκρηκτικά έσκαγαν δίπλα μας, μας είχαν πετάξει ακόμα και καρότα. Δεν μπορούσες να ζήσεις ήρεμα, να πας στο κέντρο, έπειτα από ένα κακό αποτέλεσμα δεν μπορούσες να διανοηθείς ότι θα βγεις έξω». Τι θυμάται από εκείνη τη χρονιά ο Φορναρόλι; «Όταν έρχεσαι από μια μεγάλη ομάδα στην Ιταλία (σ.σ.: Σαμπντόρια) είναι φυσιολογικό να έχεις πίεση. Ήμουν με τη γυναίκα μου στην Αθήνα και μία φορά ήρθε ένας οπαδός και μου είπε ότι αν δεν σκοράρω, θα με σκοτώσει μπροστά στη γυναίκα μου», δήλωσε ο Ουρουγουανός επιθετικός της Σίτι.

{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.