Print this page
H Χάντερσφιλντ κάνει τις καλύτερες... κηδείες! (video)
Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015 16:34

H Χάντερσφιλντ κάνει τις καλύτερες... κηδείες! (video)

{modulepos inside1}
Μπορεί ο Μπιλ Σάνκλι να έχει συνδυάσει το όνομά του με την Λίβερπουλ, η προπονητική του καριέρα είχε όμως κι άλλες ομάδες στο βιογραφικό του. Μία από αυτές ήταν η Χάντερσφιλντ Τάουν στην οποία βρέθηκε για τρία χρόνια πριν πάει στο Άνφιλντ. Τα «τεριέ» βρίσκονται φέτος στην Τσάμπιονσιπ και πριν μερικούς μήνες ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα έναν καινούριο χορηγό τους. Το γραφείο τελετών Άβαλον. Εντάξει, θα πει κάποιος, μικρή ομάδα σε μικρή πόλη, λογικό να βρίσκει χορηγούς που μπορεί να είναι από ένα μανάβικο μέχρι έναν παιδότοπο.
 
Μόνο που στα γραφεία της Άβαλον οι τύποι κάνουν μάρκετινγκ, όχι αστεία. Έτσι, η περίφημη ατάκα του Μπιλ Σάνκλι για την σημασία του ποδοσφαίρου που είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα ζήτημα ζωής ή θανάτου έγινε αφορμή για να περάσει η χορηγική συνεργασία σε άλλα επίπεδα. Ο οπαδός της Χάντερσφιλντ μπορεί να κλείσει σήμερα με προνομιακές τιμές (σηκωθείτε από καναπέδες, μπαουλοντίβανα) την κηδεία του σε φέρετρο βαμμένο στα μπλε-άσπρα της ομάδας και με φανέλα με νούμερο και το όνομά του πάνω σε αυτή. Η… θεματική κηδεία Χάντερσφιλντ θα έχει ακόμα δώρο ένα μπουκέτο λουλούδια μαζί με κάρτα συλλυπητηρίων από την ομάδα, ενώ καθώς ο οπαδός θα φεύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο, θα παιανίζει ο ύμνος της ομάδας.
 
Για όσους δεν είναι τόσο παραδοσιακοί και δεν είναι φαν του «χους ει και εις χουν απελεύσει», υπάρχει η εναλλακτική της καύσης του νεκρού οπαδού και ταυτόχρονα το πέταγμα της στάχτης πάνω από τον Τζον Σμιθ’ς Στέιντιουμ. Παράλληλα, μια ανακοίνωση θα γίνει από τα μεγάφωνα του γηπέδου της Χάντερσφιλντ ώστε να πέσει και το σχετικό ψου-ψου: «καλά ρε ο Τζόνας πέθανε; προχθές λέγαμε να πάμε στο ματς με την Ίπσουιτς μαζί», φτιάχνοντας ένα ευχάριστο κλίμα πριν τον επόμενο αγώνα. Για όσους δεν τύχει να το ακούσουν, θα υπάρχει ειδικό ένθετο στο match programme γιατί ως γνωστόν τα γραπτά μένουν. Το κόστος (ανάλογα βέβαια φαντάζομαι αν το ξύλο θα είναι μαόνι ή κερασιά) κυμαίνεται κοντά στις 4 χιλιάδες λίρες και μπορεί κάποιος να αρχίσει να πληρώνει προκαταβολικά σε δόσεις (μέχρι και σε 120 για την ακρίβεια, αν δεν σκοπεύει να αφήσει σύντομα τον μάταιο τούτο κόσμο). Ζωή σε λόγου μας.
 
Πηγή: sombrero.gr
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.