Print this page
Γκάφα με την αποκάλυψη του νικητή της «Χρυσής Μπάλας»
Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2016 22:28

Γκάφα με την αποκάλυψη του νικητή της «Χρυσής Μπάλας»

{modulepos inside1}

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε η FIFA λίγες ημέρες πριν το γκαλά της Ζυρίχης στο οποίο και θα γίνει η απονομή της «Χρυσής Μπάλας». Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός δημοσιογράφος, Μάικλ Άμπινκ, που δουλεύει στο «NU Sport» αποκάλυψε τα αποτελέσματα, τα οποία ανέβηκαν για λίγα λεπτά στην ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας και λίγα λεπτά μετά σβήστηκαν. Σύμφωνα με αυτά, νικητής θα είναι για 5η φορά ο Λιονέλ Μέσι, ρέκορντμαν του θεσμού, ενώ στις γυναίκες θα είναι η Τσέλια Σάσιτς.

Ωστόσο, η FIFA αργότερα πήρε θέση μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, κάνοντας λόγο για μη διάρρευση των νικητών. «Σήμερα το απόγευμα μια ιστορία, που δημοσιεύτηκε πρώτη φορά τον Νοέμβριο (και ήταν και τότε αναληθής), ξαναβγήκε στην επιφάνεια. Οι νικητές της Χρυσής Μπάλας δεν έχουν διαρρεύσει», ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει: «Η ιστορία του Νοεμβρίου (επίσης χρεώθηκε λανθασμένα στην FIFA) είχε παρθεί από την ιστοσελίδα του ESM. Εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος, ο Λιονέλ Μέσι και η Σίλια Σάσιτς ανακηρύχθηκαν νικητές της Χρυσής Μπάλας για το 2015. Για την ακρίβεια, πήραν τα βραβεία αντιστοίχως για τον καλύτερο παίκτη και την καλύτερη παίκτρια της Ευρώπης για το 2015. Ζητούμε συγγνώμη για το λάθος».

 
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.