Print this page
«Πλαστογράφησε» για να σώσει τον γιο του από την... κατρακύλα
Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 13:44

«Πλαστογράφησε» για να σώσει τον γιο του από την... κατρακύλα

{modulepos inside1}

Είναι ο φόβος και ο τρόμος κάθε πατέρα να δει τον γιο του να… αλλαξοπιστεί και να μην υποστηρίζει την ομάδα που υποστηρίζει και ο ίδιος. Τι κάνει σε μια τέτοια περίπτωση; Ή χωνεύει ότι αυτό το μήλο δεν έπεσε κάτω από τη μηλιά ή, αν είσαι ο Πολ Γκάρντινερ, κλέβεις… Στέλνεις στον γιο σου ένα υποτιθέμενο γράμμα από τους Κανονιέρηδες με το λογότυπο της ομάδας και τις υπογραφές των Αρσέν Βενγκέρ και Αλέξις Σάντσες, με το οποίο ζητάς από τον Τσάρλι -τον γιο- να ακούσει τον μπαμπά του…

«Αγαπημένε Τσάρλι,

Μίλησα με τον πατέρα σου αυτό το πρωί και ήταν αναστατωμένος που έμαθε ότι θέλει να υποστηρίξεις της Λίβερπουλ ή τη Μάντσεστερ Σίτι όπως οι φίλοι σου. Τόσο εγώ όσο και οι παίκτες, ειδικά ο Αλέξις Σάντσες που ξέρω ότι είναι ο αγαπημένος παίκτης σου, θα θέλαμε να σε έχουμε να υποστηρίζεις την Άρσεναλ και να το κάνεις για πολλά χρόνια μαζί με τον πατέρα σου. Ελπίζουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο φέτος, είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας και είμαι σίγουρος ότι ξέρεις ότι έχουμε κερδίσει το Κύπελλο τα τελευταία δύο χρόνια. Γιατί να θέλεις να υποστηρίξεις τη Λίβερπουλ, μια ομάδα που δεν έχει πάρει τίτλο τόσα χρόνια; Είπα στον πατέρα σου να φέρει εσένα και την αδερφή σου Έβι να δουν ένα παιχνίδι της Άρσεναλ σύντομα, ο Αλέξις μου είπε ότι ανυπομονεί να σε δει να τον παρακολουθείς και θα προσπαθήσει να σκοράρει πολλά γκολ για σένα. Άκου τον πατέρα σου όταν λέει ότι η Άρσεναλ είναι η καλύτερη. Έχει δίκιο! Ανυπομονούμε να σε έχουμε σύντομα στην Άρσεναλ.

Θερμοί χαιρετισμοί,

Αρσέν Βενγκέρ και Αλέξις Σάντσες».

Αν πέτυχε το κόλπο; «Γύρισα σπίτι χθες και τον είδα να κάνει μια εικόνα ‘Αγαπώ την Άρσεναλ’. Αποστολή εξετελέσθη», δήλωσε ο περιχαρής μπαμπάς.

{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.