Print this page
Συγκλονιστική επιστολή παραίτησης υπαλλήλου της Άστον Βίλα (video)
Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 21:59

Συγκλονιστική επιστολή παραίτησης υπαλλήλου της Άστον Βίλα (video)

{modulepos inside1}
Η Ελέν Ρόουζ ήταν η υπάλληλος που μοίραζε επί 40 ολόκληρα χρόνια τα match programme στο «Villa Park», έδρα της Άστον Βίλα, ωστόσο παραιτήθηκε καθώς δεν άντεχε να βλέπει άλλο την εξευτελιστική πορεία της ομάδας που αγαπά (η Άστον Βίλα είναι τελευταία στην Πρέμιερ Λιγκ και πολύ κοντά στον υποβιβασμό).
 
Η Ελέν έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα σε σάιτ φίλων της Άστον Βίλα, αποκαλύπτοντας ότι δεν αντέχει να βλέπει αυτήν την κατάσταση στην ομάδα, κατηγορώντας παράλληλα τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της ομάδας ότι δεν έχουν ιδέα για το πως να διοικούν έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο και πως δεν σέβονται ούτε την ιστορία του, ούτε τους εργαζομένους του.
 
Αναλυτικά η επιστολή της Ελέν Ρόουζ: «Τα πράγματα τον τελευταίο καιρό ολοένα και χειροτερεύουν. Στην αρχή της σεζόν όλοι έπρεπε να ξανακάνουμε αίτηση για τη δουλειά μας. Έδιωξαν κόσμο που δούλευε 40 χρόνια στην ομάδα λέγοντας ότι δεν είναι πια άξιοι να εργάζονται για την Άστον Βίλα. Μετά τα παιχνίδια οι παίκτες έρχονται στα αποδυτήρια γελώντας παρά το γεγονός ότι χάνουν διαρκώς. Μου ραγίζει την καρδιά αυτό το θέαμα και δεν μπορώ άλλο να το βλέπω. Όποιος οπαδός τολμά να αντιδράσει, του αφαιρούν το δικαίωμα να έρχεται στο γήπεδο ή του παίρνουν το διαρκείας. Τη λάτρευα τη δουλειά μου στην Αστον Βίλα. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω άλλο τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο να "τρέχουν αυτή" την ομάδα. Δεν σέβονται τίποτα από την ιστορία».
 
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.