Print this page
Όταν πρέπει να γυρίσεις την πλάτη στην ομάδα σου (video)
Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 11:13

Όταν πρέπει να γυρίσεις την πλάτη στην ομάδα σου (video)

{modulepos inside1}
Πώς είναι να είσαι συνέχεια δίπλα στην ομάδα σου, αλλά να μην μπορείς να τη βλέπεις; Το έχουμε δει στο παρελθόν με το συγκλονιστικό βίντεο του οπαδού της Σαν Λορένσο που παρ” ότι τυφλός ζει το κρίσιμο ματς όπως ο καθένας. Αυτή τη φορά, με αφορμή το σποτάκι του γαλλικού Canal+ για το Μαρσέιγ-ΠΣΖ που έγινε πριν μερικούς μήνες, βλέπουμε μια άλλη κατηγορία ανθρώπων. Τους «σεκιουριτάδες» που πρέπει με γυρισμένη πλάτη να μη δουν δευτερόλεπτο ενός αγώνα. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος είναι και φανατικός οπαδός, όπως ο πρωταγωνιστής του βίντεο, και όχι απλά ένας υπάλληλος που βγάζει το ψωμί του; Κάποιος που ζει για την ΟΜ, είναι σε όλα τα ματς, αλλά δεν βλέπει τίποτα;
 
Όπως και σε άλλες περιπτώσεις ανθρώπων που δεν βλέπουν το ματς, τον κύριο ρόλο τον παίζει ο ήχος. Σαν τους αρχαίους που έδιναν θεϊκή υπόσταση σε φυσικά φαινόμενα, έτσι και το γήπεδο έχει τον ήχο του με την μαγική του ιδιότητα να μετατρέπεται στον εγκέφαλό σου σε εικόνες. Για τον πρωταγωνιστή μας τα ντεσιμπέλ στο γκολ του Μπολί είναι το δικό του βίντεο. Αν και το τέλος της διαφήμισης γίνεται λίγο cheesy (πρέπει να διαφημίσουμε και την υπηρεσία του καναλιού βρε παιδιά), καταφέρνει να σε βάλει στο πετσί του οπαδού και της δίψας για να δει λίγο από το παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας.
 
Πηγή: sombrero.gr
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.