Print this page
Ο Ρανιέρι θέλει να τον υποδυθεί ο Ντε Νίρο!
Κυριακή, 17 Απριλίου 2016 09:30

Ο Ρανιέρι θέλει να τον υποδυθεί ο Ντε Νίρο!

{modulepos inside1}
Η Λέστερ είναι κοντά στο θαύμα της κατάκτησης της Premier League και ήδη το Hollywood βρίσκεται σε αναζήτηση ηθοποιών προκειμένου να γυρίσει ταινία τη ζωή του Τζέιμι Βάρντι. Του επιθετικού που κατάφερε μέσα σε τρία χρόνια να βρεθεί από τα αλώνια στα… σαλόνια και να κάνει όλο τον κόσμο να μιλάει για αυτόν.
 
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι όπως είναι φυσικό θα αποτελεί έναν από τους βασικούς ρόλους της ταινίας και επομένως θα πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος για να τον υποδυθεί. «Έχω ακούσει και εγώ όλη αυτή τη συζήτηση, όπως επίσης και τα όσα λέγονται για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Γιατί να έχω αντίρρηση. Πρόκειται για έναν σπουδαίο ηθοποιό», τόνισε ο τεχνικός της Λέστερ, σχολιάζοντας τη φήμη που θέλει τον μεγάλο Αμερικανό ηθοποιό να τον υποδύεται.
 
Στην ταινία πάντως, αναμένεται να συμμετάσχει και ο Βίνι Τζόουνς στον ρόλο του πρώην προπονητή της Λέστερ, Νάιτζελ Πίρσον. Οι παραγωγοί της ταινίας συμφώνησαν να δώσουν τον ρόλο σε όποιον αποφάσιζε ο κόσμος κάνοντας ψηφοφορία και ο... τρελο-Τζόουνς συγκέντρωσε το 78% των ψήφων επικρατώντας των Τζέισον Στέιθαμ και Ρέι Στίβενσον που ήταν οι άλλοι δύο υποψήφιοι. Υπενθυμίζεται πως ο Πίρσον ήταν ο προπονητής που ανέβασε την Λέστερ στην Πρέμιερ Λιγκ και την διατήρησε εκεί με ένα εξαιρετικό δεύτερο μισό στην σεζόν, πριν αφήσει την θέση του στον Κλάουντιο Ρανιέρι.
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.