Print this page
Kinder έκπληξη με την… Εθνική Γερμανίας! (video)
Τετάρτη, 25 Μαϊος 2016 21:21

Kinder έκπληξη με την… Εθνική Γερμανίας! (video)

{modulepos inside1}
Πολλές αναμένονται να είναι οι εκπλήξεις που ετοιμάζονται σε όλη την Ευρώπη για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο Euro της Γαλλίας.
 
Ωστόσο η γνωστή σοκολατοβιομηχανία της Ferrero, στην οποία ανήκει και η γερμανική σοκολάτα Kinder, θέλησε να πάει ένα βήμα παραπέρα τη στήριξη και την αγάπη της για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γερμανίας και ετοίμασε μία έκπληξη που ξεπερνά κάθε προηγούμενο.
 
Η έκπληξη αυτή έχει να κάνει με τις νέες συσκευασίες της κλασσικής Kinder σοκολάτας, οι οποίες δεν θα φιλοξενούν πλέον το γνωστό σε όλους μας ξανθό αγοράκι με τα μπλε μάτια, αλλά παίκτες της Εθνικής ομάδας της χώρας, όταν αυτοί ήταν σε παιδική ηλικία!
 
Οι ποδοσφαιριστές του Γιοαχίν Λέβ, θα κοσμούν τις νέες συσκευασίες των γερμανικών αυτών γλυκών και όπως προκύπτει από τις πρώτες αντιδράσεις, θα γίνουν ανάρπαστες…
 
Ωστόσο σε αυτή την έκπληξη υπήρξαν και παρατράγουδα. Πιο αναλυτικά, μέλη του γερμανικού αντι-ισλαμικού κινήματος με την ονομασία Pegida, μόλις είδαν τις φωτογραφίες των συσκευασιών που φιλοξενούσαν τα προσωπάκια κάποιων έγχρωμων παιδιών (χωρίς να γνωρίζουν ότι ένας από αυτούς ήταν ο Τζερόμ Μπόατενγκ και ο Ιλκάι Γούντογκαν), έσπευσαν να… κράξουν την εν λόγω πρωτοβουλία, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μάλλον πρόκειται για αστείο… Μπορείτε αλήθεια να αγοράσετε κάτι τέτοιο; Προσπαθούν να προωθήσουν μία τέτοια συσκευασία, σαν να είναι κάτι το φυσιολογικό; Καημένη Γερμανία…»
 
Όπως ήταν αναμενόμενο, η γνωστή εταιρεία Kinder, γνωρίζοντας πως το συγκεκριμένο αυτό κίνημα, δεν είχε ιδέα πως τα παιδιά αυτά είναι παίκτες της Εθνικής Γερμανίας, έστειλε το επίσημο βίντεο και όλες τις φωτογραφίες από αυτή την πρωτοβουλία, δίνοντας έτσι τέλος στο παραλήρημα των οπαδών του κινήματος Pegida.
 
Μάλιστα η γερμανική σοκολατοβιομηχανία, θέλοντας να ελαφρύνει το κλίμα που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, έστειλε μήνυμα λέγοντας πως: «Φαίνεται πως το συγκεκριμένο κίνημα δεν γνώριζε πως στις ειδικές αυτές συσκευασίες, ενόψει του Euro 2016, στη Γαλλία, θα παρουσιάζονται όλοι οι παίκτες της Εθνικής Γερμανίας, από την παιδική τους ηλικία…».
 
Αμέτοχοι δεν θα μπορούσαν να μείνουν και οι ιδιοκτήτες της εταιρείας Ferrero, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση, λέγοντας πως: «Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως κρατάμε μία τεράστια απόσταση από κάθε είδους ξενοφοβία και φυλετικές διακρίσεις. Δεν δεχόμαστε και δεν ανεχόμαστε τίποτα από αυτά».
 
  • Οι πρώτες συσκευασίες Kinder που κυκλοφόρησαν, απεικονίζουν τους Ζερόμ Μπόατενγκ, Ιλκάι Γκούντογκαν (έχει τούρκικη καταγωγή) και Λούκας Ποντόλσκι.
  • Το ξενοφοβικό κίνημα Pegida, απαριθμεί μέχρι στιγμής 25.000 και υπερασπίζεται τις αξίες του «ιουδαιο-χριστιανισμού».
  • Το όνομα Pegida σημαίνει «Πατριώτες Ευρωπαίοι, κατά του εξισλαμισμού της Δύσης» που στα γερμανικά μεταφράζεται ως: «Patriotische Europaer Gegen die Islamisierung Des Abendlandes».
  • Το συγκεκριμένο θέμα απασχόλησε τις τελευταίες ώρες πολύ έντονα τα ξένα δημοσιογραφικά πρακτορεία, με το BBC και το DV να το παίζουν πρώτο στις αθλητικές τους ειδήσεις.
Πηγή: MARCA-SL
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.