Print this page
Θύμα απαγωγής ο Πουλίδο!
Κυριακή, 29 Μαϊος 2016 20:22

Θύμα απαγωγής ο Πουλίδο!

{modulepos inside1}
Σοκ στο Μεξικό με τον Άλαν Πουλίδο, ο οποίος φέρεται να έχει πέσει θύμα απαγωγής! Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής μεξικάνικης ιστοσελίδας της πόλης Βικτόρια, «El Cinco», η γραμμή εκτάκτων κλήσεων 066 του Μεξικού έλαβε κλήση τα ξημερώματα της Κυριακής (29/5) με αναφορά για απαγωγή του επιθετικού του Ολυμπιακού.
 
Ο αδερφός του «ερυθρόλευκου» ποδοσφαιριστή, Αρμάντο, δήλωσε στη μεξικανική τηλεόραση πως ο Πουλίδο βρισκόταν σε πάρτι, το οποίο ξεκίνησε γύρω στις 19:00 τοπική ώρα, ενώ περίπου στις 23:30 η οικογένειά του ειδοποιήθηκε ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής και ότι κινδυνεύει. 

Στο πάρτι ήταν μαζί με τη σύντροφό του, την Μεξικανή καλλονή, Ιλεάνα Σάλας, φυσικοθεραπεύτρια στο επάγγελμα και σύμφωνα πάντα με τα Μεξικάνικα ΜΜΕ, όταν έφυγαν δέχθηκαν επίθεση από έξι κουκουλοφόρους. Αυτοί πιθανότατα τους επιτέθηκαν στο δρόμο, τους χτύπησαν και τους έβαλαν βιαίως σε ένα μικρό φορτηγό. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι απαγωγείς, άγνωστο για ποιο λόγο, άφησαν ελεύθερη την Ιλεάνα, η οποία βρέθηκε στην είσοδο ενός πάρκου. 
 
Η Τίγκρες, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν ο Μεξικανός φορ πριν περάσει τον Ατλαντικό με προορισμό τον Ολυμπιακό, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter εξέφρασε την συμπαράσταση της στην οικογένεια του Πουλίδο για τις δύσκολες ώρες που περνά, ενώ η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ από την πλευρά της, βρίσκεται σε επικοινωνία με την οικογένεια του ίδιου του ποδοσφαιριστή, αλλά και τις Αρχές του Μεξικού για οποιαδήποτε εξέλιξη γύρω από την υπόθεση.
 
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν ακόμη ΜΜΕ ιδιαιτέρως επιφυλακτικά με την όλη υπόθεση, μη έχοντας πειστεί πλήρως για την εγκυρότητα της είδησης.
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.