Print this page
Anonymous: «Σκηνοθετημένη η απαγωγή του Πουλίδο»
Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016 00:05

Anonymous: «Σκηνοθετημένη η απαγωγή του Πουλίδο»

{modulepos inside1}
Ο Άλαν Πουλίδο είναι ελεύθερος, σώος κι αβλαβής μετά την απαγωγή του στην πόλη Βικτόρια της πολιτείας, Ταμαουλίπας, ωστόσο οι Anonymous του Μεξικού υποστηρίζουν ότι ο άσος του Ολυμπιακού δεν απήχθη ποτέ και ότι ο ίδιος είναι συνεργός στο σκηνοθετημένο συμβάν από την κυβέρνηση με στόχο αυτή να αποκομίσει προεκλογικά οφέλη.
 
«Το μήνυμα αυτό απευθύνεται στα ΜΜΕ και στον λαό του Μεξικού. Δεν θα επιτρέψουμε σε πολιτικούς και ψεύτες δημοσιογράφους να κοροϊδέψουν τον λαό. Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής Άλαν Πουλίδο δεν απήχθη ποτέ και πολύ περισσότερο δεν ευρέθηκε από τις Αρχές της χώρας. Η είδηση που υπάρχει τις τελευταίες ώρες είναι απόλυτα λανθασμένη.
 
Πρόκειται για ένα μοντάζ με σκοπό να εξαπατηθεί ο λαός της χώρας και να πιστέψει ότι οι αρχές του Μεξικού είναι ικανές να φέρουν σε πέρας με τρόπο αποτελεσματικό μια τέτοια γιγαντιαία επιχείρηση.
 
Οι Αρχές του Μεξικού δεν έχουν την παραμικρή ικανότητα να φέρουν εις πέρας τέτοιου είδους επιχειρήσεις. Ας μη συνεχίζουν να κοροϊδεύουν το λαό. Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής, Άλαν Πουλίδο, έχει συνάψει συμφωνία με την Κυβέρνηση της Ταμαουλίπας και με τηλεοπτικούς σταθμούς της ίδιας πολιτείας.
 
Μεξικανοί και Μεξικανές, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για ειδήσεις που δημιούργησε η κυβέρνηση για να ωφεληθεί η ίδια. Ας μην ξεχνάμε ότι η χώρα μας ζει κρίσιμες στιγμές. Μη ξεχνάμε ότι προσπαθούν να καταπνίξουν τις αντιδράσεις για τις μεταρρυθμίσεις στην παιδεία. Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι πολιτικές παρατάξεις απλά αναζητούν τρόπους για να εξακολουθούν να κοροϊδεύουν τον λαό.
 
Ο Άλαν Πουλίδο είναι συνεργός τους. Δεν θα επιτρέψουμε αυτό που συμβαίνει, να εξαπατήσει τον λαό του Μεξικού. Ουδέποτε υπήρξαν κλήσεις για την απελευθέρωση ή καταγγελίες για εξαφάνιση. Θα αποκαλύψουμε την συμφωνία που υπάρχει με την Κυβέρνηση και θα σας πούμε την αλήθεια», υποστηρίζουν οι Anonymous του Μεξικού σε βίντεο που δημοσίευσαν στο επίσημο κανάλι του στο YouTube.
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.