Print this page
Ποδοσφαιρικά παπούτσια Τζόρνταν!
Σάββατο, 04 Ιουνίου 2016 17:14

Ποδοσφαιρικά παπούτσια Τζόρνταν!

{modulepos inside1}
Το πρώτο ποδοσφαιρικό παπούτσι με το λογότυπο του Μάικλ Τζόρνταν είναι πλέον γεγονός! Θα το λανσάρει μάλιστα κατ' αποκλειστικότητα ο Βραζιλιάνος Νεϊμάρ, στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Το παπούτσι το οποίο είναι φυσικά δημιούργημα της Nike, από τη μία πλευρά έχει κεντημένο το «10» του άσου της Μπαρτσελόνα και από την άλλη το θρυλικό «23». Στην εσωτερική σόλα και στη συσκευασία εμφανίζονται μαζί τα λογότυπα του των δύο, ενώ στη φτέρνα εμφανίζεται αποκλειστικά το λογότυπο «Jumpman».
 
«Ο Μάικλ Τζόρνταν καθορίζει το πρότυπο της υπεροχής. Είναι εκπληκτικός αντίπαλος και πρωταθλητής. Πάντα τον θαύμαζα, οπότε το να συνεργαστώ μαζί του και να έχω το χαρακτηριστικό λογότυπό του στα παπούτσια μου, σημαίνει πολλά για μένα», ήταν τα λόγια του Νεϊμάρ ενώ από την πλευρά του ο «Air Michael» δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος για τη συνεργασία του Νεϊμάρ με το Jordan Brand. Θαυμάζω τη δημιουργικότητα, το στιλ και το πάθος του για το ποδόσφαιρο. Είναι ιδιαίτερος παίκτης και ανυπομονώ γι' αυτή τη συνεργασία».
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.