Print this page
Κοινή φανέλα για Αστέρα Τρίπολης και ΑΠΟΕΛ
Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 10:16

Κοινή φανέλα για Αστέρα Τρίπολης και ΑΠΟΕΛ

{modulepos inside1}
Οι εξαιρετικές σχέσεις του Αστέρα Τρίπολης με τον ΑΠΟΕΛ μετά την παρουσία τους στον ίδιο όμιλο του Europa League την περασμένη σεζόν, καθώς επίσης και τα κοινά χρώματα που συνδέουν τους δύο συλλόγους, οδήγησαν τη ΝΙΚΕ να δημιουργήσει μία κοινή εμφάνιση αποκλειστικά και για τους δύο. Η συγκεκριμένη φανέλα είναι επετειακή τόσο για τον Αστέρα που τη σεζόν 2016/17 κλείνει 10 χρόνια συνεχής παρουσίας στη Super League, όσο και για τον ΑΠΟΕΛ που συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής.
 
Το δελτίο τύπου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι εξαιρετικές σχέσεις που απέκτησαν οι δύο ομάδες από τη φάση των ομίλων του Europa League, σε συνδυασμό με την κοινή χορηγό εταιρεία ένδυσης (ΝΙΚΕ), έφεραν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και μια φανέλα η οποία σχεδιάστηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τις ομάδες μας! Το παραδοσιακό κίτρινο χρώμα με τη μπλε ρίγα, είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της κοινής εντυπωσιακής πρώτης εμφάνισης ΑΣΤΕΡΑ και ΑΠΟΕΛ για τη σεζόν 2016-2017. Οι παράλληλες λεπτές ρίγες, το κίτρινο και το μπλε, η τεχνολογία Dri Fit, ο σχεδιασμός για άρτια εφαρμογή πάνω στο σώμα, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της φανέλας η οποία σχεδιάστηκε με γνώμονα τα χρώματα και την ιστορία των ομάδων μας! Η συγκεκριμένη εμφάνιση έρχεται σε μια ιστορική σεζόν για τον ΑΣΤΕΡΑ, καθώς τη σεζόν 2016-2017 συμπληρώνονται 86 χρόνια ιστορίας του συλλόγου και 10 σερί παρουσίες στη Super League, ενώ η ομάδα μας προέρχεται από 4 συνεχόμενες συμμετοχές στο Europa League. Για τον ΑΠΟΕΛ, η σεζόν είναι εξίσου ιστορική καθώς συμπληρώνονται 90 χρόνια ζωής, ενώ ο σύλλογος συμπλήρωσε 4 συνεχόμενα πρωταθλήματα Κύπρου και 25 στο σύνολο»!
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.