Print this page
Ο Τούρκος φίλαθλος απαντάει για τη φάρσα που ξεσήκωσε το Διαδίκτυο
Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016 15:12

Ο Τούρκος φίλαθλος απαντάει για τη φάρσα που ξεσήκωσε το Διαδίκτυο

{modulepos inside1}

Σκόρπισε απίστευτες στιγμές γέλιου σε εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου σε ολόκληρο τον κόσμο, που τον είδαν να κάνει κομμάτια την τηλεόρασή του, εξαιτίας της... φάρσας που αποφάσισε να του κάνει η σύζυγός του. Ο λόγος για τον Izzet Salti από την Κωνσταντινούπολη, τον Τούρκο φίλαθλο ο οποίος μέσω facebook θέλησε να δώσει μια απάντηση σε όσους ήθελαν να μάθουν τι έγινε με την σύζυγό του καθώς όπως αποκάλυψε έλαβε εκατοντάδες μηνύματα από ανθρώπους που τον ρωτούσαν αν την... σκότωσε!

«Με ρωτούν, είναι η Seda ζωντανή; Μπορεί στο βίντεο να φαίνομαι φανατικός, αλλά  αγαπάω και σέβομαι τη γυναίκα μου, ακόμη και αν το βίντεο το παρακολούθησε όλη η Τουρκία και ολόκληρος ο κόσμος στη συνέχεια», έγραψε χαρακτηριστικά o Izzet, στο Facebook ο οποίος από την ημέρα που αναρτήθηκε το βίντεο στο YouTube δεν έχει σταματήσει να το «ποστάρει» στο προφίλ του, θέλοντας να δείξει πως τα διεθνή ΜΜΕ γράφουν για εκείνον!

{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.