Print this page
Τηλεθέαση... 99,8% στην Ισλανδία!
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 00:30

Τηλεθέαση... 99,8% στην Ισλανδία!

{modulepos inside1}
Ένα απίστευτο ρεκόρ τηλεθέασης σημειώθηκε στην Ισλανδία κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αγγλία για το Euro, όπου οι βίκινγκς πήραν την πρόκριση για τους «8», στην πρώτη τους παρουσία στη διοργάνωση.
 
Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι μία ολόκληρη χώρα «ζει και αναπνέει» για τα όσα κάνουν οι παίκτες του Λάγκερμπακ στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
 
Ενδεικτικό του ενθουσιασμού που επικρατεί είναι το γεγονός ότι την αναμέτρηση με τα «τρία λιοντάρια» παρακολούθησε το 99,8% των Ισλανδών που έβλεπαν τηλεόραση. Μεγαλύτερο ποσοστό αυτού είδε το δεύτερο ημίχρονο, πανηγυρίζοντας στο τέλος τη μεγαλειώδη πρόκριση.
 
Πρακτικά, το εν λόγω νούμερο σημαίνει ότι σε μια χώρα 332.529 κατοίκων -σύμφωνα με την πιο πρόσφατη καταμέτρηση- μόλις 600 άνθρωποι δεν είδαν το ματς και αυτό διότι υπολογίζεται πως περίπου 30.000 Ισλανδοί (το 8% του συνολικού πληθυσμού) έχουν ταξιδέψει στη Γαλλία για να συμπαρασταθούν εκ του σύνεγγυς στην ομάδα τους!
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.