Print this page
Σε τιμή… μίσους η πίτσα Μαργαρίτα λόγω Ιγκουαΐν!
Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016 12:40

Σε τιμή… μίσους η πίτσα Μαργαρίτα λόγω Ιγκουαΐν!

{modulepos inside1}

Η μεταγραφή του Γκκονζάλο Ιγκουαΐν στη μισητή Γιουβέντους έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην κοινωνία της Νάπολι. Ο αγαπημένος «Πεπίτα» είναι πλέον ανεπιθύμητος στην πόλη και φυσικά οι αντιδράσεις των οπαδών θα κορυφωθούν την 30ή αγωνιστική όταν η Γηραιά Κυρία θα επισκεφτεί το «Σαν Πάολο». Κάποιοι δεν περιμένουν μέχρι τότε και αποφάσισαν να δώσουν μια άλλη γεύση στο μίσος τους για τον Αργεντινό φορ από τώρα. Για παράδειγμα, ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας «Show Pizza», στην περιοχή Βομέρο της Νάπολι, και φανατικός οπαδός των Παρτενοπέι, ανακοίνωσε χθες μέσω Facebook μία απίστευτη προσφορά, η οποία συνδέεται άμεσα με τον πρώην επιθετικό.

Όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση:

«Περιμέναμε την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Ανακοινώνουμε την προσφορά μας που θα ισχύει από τον Σεπτέμβριο. Για τις 48 ώρες που θα ακολουθήσουν τον πρώτο τραυματισμό του 'προδότη', οι πίτσες Μαργαρίτα θα κοστίζουν μόνο 99 λεπτά η μια. Του ευχόμαστε μια υπέροχη σεζόν γεμάτη μαγνητικές τομογραφίες.

ΥΓ1. Λεπτομέρειες τις επόμενες εβδομάδες

ΥΓ2. Δεν είναι πλάκα

ΥΓ3. Κάντε Share».

{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.